- Poruka
- 114.692
Pa to onako malo,ništa ozbiljnoVidim što nisi, a smuvala se sa Rusom u Rimu![]()
Mada smo se posle povremeno viđali jer je živeo u Skoplju
Gotivan lik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to onako malo,ništa ozbiljnoVidim što nisi, a smuvala se sa Rusom u Rimu![]()
Kakve veze ima sa ebanjem manekenki?Vitamin![]()
Nivo poznavanja jezika. Viši srednji, od A1 do C2.Šta je to B2?
Neka matora tema, ti mi lajknu. I ja se kroz obavestenja obreh tude, misleci da je ovde...Kako te zaveo moj lajk i koja je to tema o skidanju? Ja ne radzume ...
Pa ok, nisam ni mislio sa umetnicima geng beng odmahPa to onako malo,ništa ozbiljno
Mada smo se posle povremeno viđali jer je živeo u Skoplju
Gotivan lik
Treba da se družiš sa ŽardinjeromNeka matora tema, ti mi lajknu. I ja se kroz obavestenja obreh tude, misleci da je ovde...
Smuvala si me!
ЕтоNeka matora tema, ti mi lajknu. I ja se kroz obavestenja obreh tude, misleci da je ovde...
Smuvala si me!

Meni je tad bilo do provoda i zezanjaPa ok, nisam ni mislio sa umetnicima geng beng odmahMada... što da ne
![]()
Pa jel imasRazapinju Alkaraza što ima 50 miliona dolara a stan mu izgleda ko u Borči 3
I ja da imam 50 miliona boleo bi me ku*ac kako mi stan izgleda i šta drugi misle o tome
Boli me i sad bez 50 miliona $

Ono kad sve završiš i dođeš da popiješ kafu sa rajom a dočekaju te dlakurine! Znači, fuj!

Malo smeha iz mog bogatog života!
Imala sam 18 godina i otišla sa drugaricom u Firencu
Izađemo uveče i ja stala pored nekog izloga sa cipelama i počnem da puštam neljudske krike,što zbog lepote, što zbog cene
I to bi simpatično dvojici Italijana, umetnika, i priđu nam da se upoznamo
Odemo na Santo Spirito, časte nas povelikim spinelom (džointom) i ja sva blažena oću da ih pitam šta su u horoskopu
I krenem da lupetam pošto ne znam italijanski, samo malo latinskog i španskog
"Ora skopo tu e tu!"
Jao meni kakve su izraze lica napravili a moja drugarica koja govori talijanski se valja po zemlji pd smeha
Elem,horoskop se kaže OROSKOPO, a ora skopo tu e tu,bukvalno znači SAD PAMPRČIM I TEBE I TEBE!
Skopo, skopare znači mesti metlom ali je u slengu najvulgarniji mogući izraz za sex!
Sreća moja što su bile neki fini,inače bih naebala
Posle smo se svi smejali slatko

Kao da se, ne daj Bože, zaljubilaMoram da im pokažem tvoj mozak, posle ja ispadam komplikovan za organizovanje i dogovor![]()
Pogledajte prilog 1821360

Jutro je, ponedjeljak jeJa se uspavala, budim se malopre ne znam je li dan ili noć, radni dan, nisam bila sigurna ni za godišnje doba drugog momenta, jer greje sunce.![]()
Ako nije utroje, ne budi me.Jutro je, ponedjeljak je![]()

Je l ima neka priča iza toga?Ako nije utroje, ne budi me.![]()
A ne, ne mereš me sad, naučila sam na teži način da treba pisati tek kad malko dođem sebi.![]()
imam mušemuPa jel imas![]()
Ja se uspavala, budim se malopre ne znam je li dan ili noć, radni dan, nisam bila sigurna ni za godišnje doba drugog momenta, jer greje sunce.![]()
I ja sam nekad mogla da se kupam u najladnijem moruJa sad došla kući, smrzla se
Ima da se ušuškam i da ne mrdam dok mi ne dođe vrijeme za kupanje i onda opet da se ušuškam do ujutru
Uopšte nisam bila zimogrožljiva kad sam bila mlađa, ne znam šta je ovo![]()

Šta je to kod vas? Apokalipsa?I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()