Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao da se, ne daj Bože, zaljubila :huh:

Jeste i vi primijetili da je drugačija posle Kipra ? :rumenka:

cat-drinking-cat-drinking-laughing.gif

Je l u papučama, bosim nogama i zimskoj jakni? 🤣
Nije :) Tu u ovoj našoj rade dvojica, iz istog grada su. Jedan je tu već godinu i po, drugi nekih 3-4 mjeseca i ja sam oduševljena njihovim ponašanjem, odlučnošću da uče, rade, pomognu svojoj porodici. Uvijek nasmijani, vedri, spremni da usluže čak i što im nije u opisu radnog mjesta. Taj što je duže tu već govori naš jezik bolje od kolegice mu, Sarajke. :D U početku sam mu znala, pošto ne smijem bakšiš dati, znala kupiti neki bolji slatkiš, sok, neko voće, platim i ostavim na kasi i kažem da je to za njega, prestala sam kad je počeo uzvraćati sitnicama :( kupi mi čokoladu, keks i sl. A znam da štedi i na hrani da bi više skupio i poslao kući. Prekulturno i predivno stvorenje. Skupili smo fin iznos, kupci stalni i zaposleni u toj samoposluzi i kupili mu divne poklone za rođendan. Plakao je kao dijete, nazvao roditelje, sestre video poziv, ne znaš ko plače više, on ili oni :) Eto, volim ga, ebeš ga!

Kod mene nema snijega, bilo bi romantično da ga ima :zaljubljena:

Ovako je samo smrz:zzima:

Ali imam 9k koraka :srecna:

Neki ljudi i trče, svaka im čast.
Jutros pola 9-9, napolju -10 ja pošla u prodavnicu ono ljudi trče, reko aman, minus jeee, subota jeee, spavajte u toplom malko duže danas. 😂

Meni nije jasno da se neko ne raduje :np:

Razumijem samo ako mora putovati često, pa da na taj način remeti :D
Da provedeš zimu u Beogradu,da moraš svaki dan da ideš na posao ili školu,ne da bi ga mrzela,nego.....
Ajd što je prljavo i odvratno, nego ne možeš ni kolima,ni busom ni peške
A svi taksiji zauzeti
A mnoge ulice strme jer smo na brdima
Da ne govorim o padanju

Svi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10. 😁 Posle skakao po tome, pokušavao da ga uništim - ništa. Tvrdo kao stena. Dočekala solica proleće i sunce je ubilo. 😁
Ako uspijem naći sliku, ogromnu kitu, visine nekih 2 metra, napravili jedne Novogodišnje noći na Vlašiću. Posmatrati sutradan lica turista koji su izašli da prošetaju i uživaju u planinskim ljepotama prvi dan nove godine-neprocjenjivo. Kad su počeli rukama dječici oči zaklanjati :D

Jutros pola 9-9, napolju -10 ja pošla u prodavnicu ono ljudi trče, reko aman, minus jeee, subota jeee, spavajte u toplom malko duže danas. 😂
Njemci :hahaha1:

Mislim da bi im se nešto desilo da ispadnu iz svoje rutine, tačno kao da ih fabrički proizvode 🤣

Mislim ne moraju nit nužno Njemci, ali tako sam sad osmislila 😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back