Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.646
Kao da se, ne daj Bože, zaljubila
Jeste i vi primijetili da je drugačija posle Kipra ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da se, ne daj Bože, zaljubila
Jeste i vi primijetili da je drugačija posle Kipra ?![]()
NeJeste i vi primijetili da je drugačija posle Kipra ?![]()

2 jaja? ajde napusti prostorijuOd jutros me Srboljubova jaja proganjaju i smiraj nisam mogla da nađem dok ih sama nisam olupala! I umočila!
Pogledajte prilog 1821405
Prozvala sam je PahuljicomTaman da te nazovemo Snowka![]()

Neki ljudi i trče, svaka im čast.
NijeJe l u papučama, bosim nogama i zimskoj jakni?![]()
Tu u ovoj našoj rade dvojica, iz istog grada su. Jedan je tu već godinu i po, drugi nekih 3-4 mjeseca i ja sam oduševljena njihovim ponašanjem, odlučnošću da uče, rade, pomognu svojoj porodici. Uvijek nasmijani, vedri, spremni da usluže čak i što im nije u opisu radnog mjesta. Taj što je duže tu već govori naš jezik bolje od kolegice mu, Sarajke.
kupi mi čokoladu, keks i sl. A znam da štedi i na hrani da bi više skupio i poslao kući. Prekulturno i predivno stvorenje. Skupili smo fin iznos, kupci stalni i zaposleni u toj samoposluzi i kupili mu divne poklone za rođendan. Plakao je kao dijete, nazvao roditelje, sestre video poziv, ne znaš ko plače više, on ili oni
Eto, volim ga, ebeš ga!Jutros pola 9-9, napolju -10 ja pošla u prodavnicu ono ljudi trče, reko aman, minus jeee, subota jeee, spavajte u toplom malko duže danas.Kod mene nema snijega, bilo bi romantično da ga ima
Ovako je samo smrz
Ali imam 9k koraka
Neki ljudi i trče, svaka im čast.
Da provedeš zimu u Beogradu,da moraš svaki dan da ideš na posao ili školu,ne da bi ga mrzela,nego.....Meni nije jasno da se neko ne raduje
Razumijem samo ako mora putovati često, pa da na taj način remeti![]()
Podsvest progovara.Prozvala sam je Pahuljicom
Eto znaka da usvoji novi nick i prestane da budem 'zla'![]()

Pa većina žena jede po 22 jaja? ajde napusti prostoriju
I ja moram ponovo izaći da kupim nešto, a nemaa šanse da se natjeram jer još nisam došla sebi od prethodnog izlaska![]()
još malo će i kobasice doći na redNekad se kačile nožice, sad počeli da kačite jaja![]()
Pa većina žena jede po 2

Upravo, nikad dalje od zaljubljivanja nisam bila

Ako uspijem naći sliku, ogromnu kitu, visine nekih 2 metra, napravili jedne Novogodišnje noći na Vlašiću. Posmatrati sutradan lica turista koji su izašli da prošetaju i uživaju u planinskim ljepotama prvi dan nove godine-neprocjenjivo. Kad su počeli rukama dječici oči zaklanjatiSvi pravili Sneška, a ja pravio barsku stolicu sa elementima Sneška. Ali da bi na to moglo da se sedne, nosio flaše sa vodom, pravio mokre grudve i lepio na -10.Posle skakao po tome, pokušavao da ga uništim - ništa. Tvrdo kao stena. Dočekala solica proleće i sunce je ubilo.
![]()
Prozvala sam je Pahuljicom
Eto znaka da usvoji novi nick i prestane da budem 'zla'![]()

Nemam gde.2 jaja? ajde napusti prostoriju
Teško namajoš malo će i kobasice doći na red

NjemciJutros pola 9-9, napolju -10 ja pošla u prodavnicu ono ljudi trče, reko aman, minus jeee, subota jeee, spavajte u toplom malko duže danas.![]()