Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.041
Nisam htjela da ne ispadnem glupa, što se evo pokazalo dobrom odlukomKaži koliko ti je falilo da me ispraviš?![]()
bar sam odgodila to priznavanje da sam glupa Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam htjela da ne ispadnem glupa, što se evo pokazalo dobrom odlukomKaži koliko ti je falilo da me ispraviš?![]()
bar sam odgodila to priznavanje da sam glupa Mogu ubaciti jedan od sinoć?Kako danas rasturam ovu Krstu... Sve kapiram.
![]()

Crveni/zeleni/zlatni ?![]()

To si mi jednom objasnilaJa znam da ne valja crni a valja crveni ili zlatni
Takođe u novčaniku u malom pretincu imam 8 dinara, u tri kovanice, jer je 8 veoma povoljan broj
Takođem imam i kesicu sa solju
Sve to sam iz svojih FS knjiga uzela
a trenutno nosim crni Sigurno treba crvena, evo pitaj SerpentiMislim da je na aleksandri jedna osoba objašnjavala da može srebrna, bronzana i zlatna, a da crvena topi novac
ako sam dobro zapamtila
Nisam znala za zelenu![]()

Sa čarapama i vešom menjanje da uklopim. Inače bih češće.Obli može mijenjati posteljinu jednom u 2 mjeseca, toliko je koristi20 min dnevno, max ili nikako
![]()
Sigurno treba crvena, evo pitaj Serpenti
Kinezi obožavaju crvenu
Znači, fuj hahahaSa čarapama i vešom menjanje da uklopim. Inače bih češće.![]()
Ne samo što sam ti objasnila, nefo sam ti sa tvoje slike izabralaTo si mi jednom objasnilaa trenutno nosim crni
![]()
Crvene?Guglala sam sad, izbaci i mane i prednosti![]()
Za sreću u novčaniku u jednom pretincu nosim 5 turskih lira, 100 švedskih kruna, 1 dolar i 200 euraa ja tablete jedno vrijeme nosila u novčaniku![]()
Hvalaaaaaaa, mama @☆Aždaha☆ vidi Oblija od sinoć
Jedan je ObliHvalaaaaaaa, mama @☆Aždaha☆ vidi Oblija od sinoć
Črk,malo kako d se svi mi nsđemo ovo je jaos!! Где сте ви@ треб нам нејо тежиште. Не може овако. А и заболе ме. Свега ми је досза.
То је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()
Ove su dobre.Hvalaaaaaaa, mama @☆Aždaha☆ vidi Oblija od sinoć
Črk,malo kako d se svi mi nsđemo ovo je jaos!! Где сте ви@ треб нам нејо тежиште. Не може овако. А и заболе ме. Свега ми је досза.
То је то карй. Где да ме виде мойи одвальнног. То је једном каф сам био ксо канта и никада више. Блам сутрадан на лвадрар х 2.искрени ме и боли увце
![]()
znači moram ovaj zid sa leve strane da približim da se ni sa te strane ne može prići krevetuI ne valja da je ovako krevet kraj zida. Ko želi partnera treba da mu se može prić s obije strane kreveta.![]()
Ma pjanska, garant bivšoj pisao dok je odvaljen hahahahhaJedan je Obli
Ubacio je malo i ruskog "мойи одвальнног"
Problem sa tastaturom, između ostalog. Rešen je danas.Znači kralj je latinicu, ćirilicu spojio i ruski![]()
A ova od preksinoć hahahhahahahhahahahahhahahahahhahaOve su dobre.ima jedna koju sam gledao 10 min i ono nije jezik.
![]()
Jao umelo mi je to par puta da se desi!Ma pjanska, garant bivšoj pisao dok je odvaljen hahahahha
Nikad to nisam radio, pored svih gluposti, za divno čudo.Ma pjanska, garant bivšoj pisao dok je odvaljen hahahahha
Blago tebiNikad to nisam radio, pored svih gluposti, za divno čudo.![]()