Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.597
Konobarski
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konobarski
znači moram ovaj zid sa leve strane da približim da se ni sa te strane ne može prići krevetu

Očitana lična karta i račun za mobilni.Nema, samo ime, prezime i JMBG![]()
Ne još, još 30 minuta!Da li je vrijeme za spavaanjePogledajte prilog 1818551
Ne znam taj dio, pa ne mogu da govorim.Po jednoj od korespondencija, Tigar je ekvivalent Vodoliji a ja Zmija Biku
Znam da je praktičnije i lakše, ali bolje da držiš to u nekom manjem neseseru. Taman možeš naći na TemuuImam ikonicu iz Tumana, tabletice i papiriće.![]()
![]()

Znam da je praktičnije i lakše, ali bolje da držiš to u nekom manjem neseseru. Taman možeš naći na Temuu
A i ima u knjižarama pill box koje su preslatke, vjerovatno ti i tog ima na Temu![]()

Pa rekoh, to je JEDNA od korespondencijaNe znam taj dio, pa ne mogu da govorim.
Znam da je praktičnije i lakše, ali bolje da držiš to u nekom manjem neseseru. Taman možeš naći na Temuu
A i ima u knjižarama pill box koje su preslatke, vjerovatno ti i tog ima na Temu![]()

Ušinula si se kad si pomerala krevet ( da vidiš jel psiho tamo)Nikako ne mogu da skontam koju bolest da izmislim da ne idem na posao ovu sedmicu![]()
Znam za kovanice u vidu kineskih novčića povezanih crvenim koncem, ali za kovanice u zbiru 8 moram priznati da nisam čulaE zato ja imam jedan novčanik samo za pare al tu je so i tri kovanice u zbiru 8 a drugi, veći u obliku mačke, samo za dokumenta i mađije

Nisam još ni kakao napravilaDa li je vrijeme za spavaanjePogledajte prilog 1818551

Počela sam da ga reklamiram, bez da poručih i samaSve na Temu![]()

Popila onu kapsulu za aparatNikako ne mogu da skontam koju bolest da izmislim da ne idem na posao ovu sedmicu![]()
E da me ubiješ, ne sećam se, imam više knjiga o Fs, neke trenutno i nisu kod mene, ali opet se ne smatram baš nekim poznavaocem!Znam za kovanice u vidu kineskih novčića povezanih crvenim koncem, ali za kovanice u zbiru 8 moram priznati da nisam čula
Vidjeh da si pidala da je iz neke knjige to, da li bi mi mogla reći iz koje ?
Ja u principu najviše koristim card holder jer uglavnom plaćam karticom, novčanik nosim samo tamo gdje znam da mora keš i u njemu su mi samo parice, kineski novčići i povremeno imam 3 listića lovorovog lista.![]()
Udarilo te piće?Da li je vrijeme za spavaanjePogledajte prilog 1818551
Imam i ja LOVOROV LIST!!!Znam za kovanice u vidu kineskih novčića povezanih crvenim koncem, ali za kovanice u zbiru 8 moram priznati da nisam čula
Vidjeh da si pidala da je iz neke knjige to, da li bi mi mogla reći iz koje ?
Ja u principu najviše koristim card holder jer uglavnom plaćam karticom, novčanik nosim samo tamo gdje znam da mora keš i u njemu su mi samo parice, kineski novčići i povremeno imam 3 listića lovorovog lista.![]()
Lovorov list? Imam i ja u ladici sa začinima, da metnem u novčanik??Imam i ja LOVOROV LIST!!!
DaLovorov list? Imam i ja u ladici sa začinima, da metnem u novčanik??
Da, da, znam to za brojeve, ja sam morala bit kua 4 kao pravi baksuzE da me ubiješ, ne sećam se, imam više knjiga o Fs, neke trenutno i nisu kod mene, ali opet se ne smatram baš nekim poznavaocem!
Za 8 sam sigurna jer to je definitivno srećan broj dok im je 4 nesreća, valjda se isto ili slično piše ko smrt
Metni!Lovorov list? Imam i ja u ladici sa začinima, da metnem u novčanik??

Jel imaš tronogu žabu sa novčićem u ustima?Da, da, znam to za brojeve, ja sam morala bit kua 4 kao pravi baksuz![]()