Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.778
Neka hvala.Bude lepa kad se dobro udinsta lukac i šargarepa, i tek posle ubaci onaj dodatak i kad se koriste potkovice a ne glava i repovi.
I malo se ljutina ubije paradajz sokom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka hvala.Bude lepa kad se dobro udinsta lukac i šargarepa, i tek posle ubaci onaj dodatak i kad se koriste potkovice a ne glava i repovi.
I malo se ljutina ubije paradajz sokom.

Slonovo dupe na posteljini može?Ne valja da je posteljina sa cvijećem, leptirićima, pogotovo ne plave boje.
I ne valja da je ovako krevet kraj zida. Ko želi partnera treba da mu se može prić s obije strane kreveta.
I da, ne treba da ogledalo gleda na krevet.
A za boju posteljine mislim da su ok bijela, bež, pastelne, neutralne boje, mada se to gleda u odnosu na znak po kineskom horoskopu a još važniji je Kua broj, pa je za svakog različito.
IstoZahvaljujem.
Pala sam na skoro svemu![]()
![]()
Tebi ni posteljina nije normalnaSlonovo dupe na posteljini može?To je po FS?
![]()
Moja je neki tribali, da izvineš na izrazu.Tebi ni posteljina nije normalna![]()
Jel fakat misliš i da je koristi, garant ga onaj ludi Indijac nasavjetovao da spava umotan u krpiceTebi ni posteljina nije normalna![]()
Slonovo dupe na posteljini može?To je po FS?
![]()

A ja tuka mislila tipfeler, htjela po PS-u ispalo FS-uAaaa FS je Feng shui
Ja grdna mislila Fejsbuk ili Fudbalski savez, pa mi ništa nije bilo jasno
Snowko ima mušku posteljinu!Zato ja volim Snowka,mnogo mi je bliži nego što na prvi pogled deluje

Mi znamo samo da izađemo i ponovo uđemo. I tako dok se ne rešimo problema.
Jok more,Indijac je fakirJel fakat misliš i da je koristi, garant ga onaj ludi Indijac nasavjetovao da spava umotan krpice![]()
on error resume nextMi znamo samo da izađemo i ponovo uđemo. I tako dok se ne rešimo problema.![]()

Ok.Neka hvala.![]()
S obzirom da skoro pa ne spava, možda je i vampir.Jel fakat misliš i da je koristi, garant ga onaj ludi Indijac nasavjetovao da spava umotan u krpice![]()
Obli bi kmečao samo da vidi ovo a ne da legneJok more,Indijac je fakir
Vakav krevet
![]()
Kaži koliko ti je falilo da me ispraviš?A ja tuka mislila tipfeler, htjela po PS-u ispalo FS-u![]()

Ja znam da ne valja crni a valja crveni ili zlatniPo FS-u pratim samo boju novčanika![]()
Obli može mijenjati posteljinu jednom u 2 mjeseca, toliko je koristiS obzirom da skoro pa ne spava, možda je i vampir.![]()
Crveni/zeleni/zlatni ?Po FS-u pratim samo boju novčanika![]()
Kako danas rasturam ovu Krstu... Sve kapiram.A ja tuka mislila tipfeler, htjela po PS-u ispalo FS-u![]()