Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uopšte ne kapiram koncept riblje čorbe.. nema šanse da bih je jela :ne:

A ribu inače volim, međutim... kako čorba od ribe, yuck :huh:
Bude lepa kad se dobro udinsta lukac i šargarepa, i tek posle ubaci onaj dodatak i kad se koriste potkovice a ne glava i repovi.
I malo se ljutina ubije paradajz sokom.

6KLPgHI.gif
Ne počinji pred ljudima! :tiganj:

Ne dirajte me :tiganj:

Moram vidjeti da mi neko otvori flašice, pa da ih tako polu otvorene čuvam :srecna:

Mislim da im ne bi trebalo ništa biti :huh:
Ja sam dok mi je muž bio na poslu a meni došle drugarice, nosila flašu vina da mi otvore, u kafić u zgradi do moje!
Što je sigurno, sigurno je

Ne valja da je posteljina sa cvijećem, leptirićima, pogotovo ne plave boje. :ne:

I ne valja da je ovako krevet kraj zida. Ko želi partnera treba da mu se može prić s obije strane kreveta. :aha:
I da, ne treba da ogledalo gleda na krevet.

A za boju posteljine mislim da su ok bijela, bež, pastelne, neutralne boje, mada se to gleda u odnosu na znak po kineskom horoskopu a još važniji je Kua broj, pa je za svakog različito.

Ne valja da je posteljina sa cvijećem, leptirićima, pogotovo ne plave boje. :ne:

I ne valja da je ovako krevet kraj zida. Ko želi partnera treba da mu se može prić s obije strane kreveta. :aha:

A za boju posteljine mislim da su ok bijela, bež, pastelne, neutralne boje, mada se to gleda u odnosu na znak po kineskom horoskopu a još važniji je Kua broj, pa je za svakog različito.
Feng shui?

Zahvaljujem. :zaljubljena:

Pala sam na skoro svemu :pljus: 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back