Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.805
Hoću u Peking iz Moskve!Gledam sad Moskva-Vladivostok i sve max 500$ u jednom smeru. Mada 2. i 3. klasa. Valjda ovih boljih nema u svim vozovima.
7 dana u vozu!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću u Peking iz Moskve!Gledam sad Moskva-Vladivostok i sve max 500$ u jednom smeru. Mada 2. i 3. klasa. Valjda ovih boljih nema u svim vozovima.
7 dana u vozu!![]()
Jos uvijek na relaciji BG-Bar ima.
A tek kad se trebao otvoriti aerodrom u Trebinju koji niakda nije otvoren.Kraljevi mojibaš tako nekako!
Pa neki dostavljac koristi, sta ce kupovati putnu torbu kad ima za dzEno i u vozu Glovo torba gore gdje ide prtljag![]()
A sve su predvidjeli sto je najjaceKad se snimao ovaj skec, trebao je tata da me vodi na posao jer su to tamo snimali, da vidim nadrealiste - ne sjecam se sta je bilo i zasto nisam otisao.
Ja kad sam išla prije 10 godina bili su kupei tad, u CG doduše
Još se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.Meni se upravo zbog toga voz ne dopada i dijeljenje kupea s nepoznatim ljudima.
To je dobra opcija kad ide neko društvo pa da budu zajedno.. ali da treba da idem sama ne bih voz nikako ako ne moram![]()
Jos uvijek nije pustenaA tek kad se trebao otvoriti aerodrom u Trebinju koji niakda nije otvoren.
Milione maraka je pokradeno.
Ko kod mene u Bijeljini autobuska stanica sto je napravljena za vrijeme korone, a jos je nisu pustili u rad
A povremeno imaju i autobusiJos uvijek na relaciji BG-Bar ima.
Jer voz putuje predvidjeno oko 12h, a nepredvidjeno puno vise. Imaju i spavaca kola, a mozes i natovariti auto.
Eto, i posle kažu voz i upoznavanje novih ljudi... neka hvalaJoš se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.Mi zatvoreni unutra, puno kao šibica, ovaj nešto pametuje, a ona pukne na njega, otvore se vrata pakla.
2-3 sata niko reč nije progovorio.
![]()
Ko Losa i ekipa iz Plavog Orkestra kad su dosli na Cetinje i spopadali neke djevojke, pravili se vazni jer su kao poznati.Onda ih Cetinjanji prebili kao macku i zato je nastala ona pjesma u Cetinje necu, necu vise nikada.Još se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.Mi zatvoreni unutra, puno kao šibica, ovaj nešto pametuje, a ona pukne na njega, otvore se vrata pakla.
2-3 sata niko reč nije progovorio.
![]()
Davno se putovalo, za vrijeme JugeJos uvijek nije pustena.
Ona stara stanica je bas mala, i uvijek se busevi zaglave u onim uskim ulicama.
A nekad ste i vi prugu imali, mada ne znam ko je uopste putovao vozom tamo.
Vidjao sam voz tu pocetkom 2000-tih, lokomotiva gura jedan vagonDavno se putovalo, za vrijeme Juge
Išla sam i sama i u društvu.Meni se upravo zbog toga voz ne dopada i dijeljenje kupea s nepoznatim ljudima.
To je dobra opcija kad ide neko društvo pa da budu zajedno.. ali da treba da idem sama ne bih voz nikako ako ne moram![]()
U planu su opet da ih uvedu.Vidjao sam voz tu pocetkom 2000-tih, lokomotiva gura jedan vagon.
Djed mi je zivio tamo poslije rata, pa sam dolazio u te krajeve.
Na Sokola misliš?Koliko brzo u praksi ide onaj NS-Bg? Jel koristio neko?
Jesam ja 2023 i 2024-te, onaj brzi oko 35 min. Sporiji, tj. koji staje na vise stanica i malo ne-moderniji, oko 55 min. Brze stignes od Bg do Ns nego od vecine naselja do stanice u Bg.Koliko brzo u praksi ide onaj NS-Bg? Jel koristio neko?

Još uvek ide do Petrovaradina.Jesam ja 2023 i 2024-te, onaj brzi oko 35 min. Sporiji, tj. koji staje na vise stanica i malo ne-moderniji, oko 55 min. Brze stignes od Bg do Ns nego od vecine naselja do stanice u Bg.
Ne znam gdje sada stoji -- nakon rusenja nadstresice isao je do Petrovaradina, ne znam jel sad stoji na glavnoj stanici u Ns.