Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preporučio knjigu-odlična! Preporučio par filmova, pregledala dva-o d l i č n i. Izvini, ali sve dok me ne razočara 3 x uzastopno, ja mu vjerujem!
Showoff See GIF by HULU

Nekad se u Rusiju islo vozom - pricao mi je covjek koji je radio po Rusiji da se od BG do Moskve putovalo 2-3 dana. I kad se krene ponesu se papuce, pidzama, raskomoti se, ponese se dovoljno hrane...
Moj drug je baš transibirskom išao Budimpešta Peking
Valjda nedelju dana se putuje
Ali je bio luksuzan voz, udoban

Ko u bolnicu znači :D
Haha, tako nekako.

Jos se na granici sa ex-USSR cekalo nekoliko sati, jer su se podizali vagoni da se zamijene tockovi. Lenjin je uveo drugi standard za sovjetske pruge - da ne bi Svabe mogle da dovuku vozovima svoju ratnu opremu, pa su i danas siri kolosjeci na prugama u tim drzavama.

Moj drug je baš transibirskom išao Budimpešta Peking
Valjda nedelju dana se putuje
Ali je bio luksuzan voz, udoban
Ako se ne varam, kad je počelo ono sr*nje sa koronom u jan-feb 2020, taj voz je bio jedina kopnena veza Rusije i Kine. 😁 Kako ludo vreme iza nas... 😁

Haha, tako nekako.

Jos se na granici sa ex-USSR cekalo nekoliko sati, jer su se podizali vagoni da se zamijene tockovi. Lenjin je uveo drugi standard za sovjetske pruge - da ne bi Svabe mogle da dovuku vozovima svoju ratnu opremu, pa su i danas siri kolosjeci na prugama u tim drzavama.
E za te pruge i ja znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back