Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha, tako nekako.

Jos se na granici sa ex-USSR cekalo nekoliko sati, jer su se podizali vagoni da se zamijene tockovi. Lenjin je uveo drugi standard za sovjetske pruge - da ne bi Svabe mogle da dovuku vozovima svoju ratnu opremu, pa su i danas siri kolosjeci na prugama u tim drzavama.
Sad je meni jasno što ti sve nas ispituješ, analiziraš nam postove u citatima. Sakupljaš informacije i onda zablistaš pameću! :) Ti si naš chat gpt!

Sad je meni jasno što ti sve nas ispituješ, analiziraš nam postove u citatima. Sakupljaš informacije i onda zablistaš pameću! :) Ti si naš chat gpt!
Uopste ne. Vecinu stvari pojma nemam, niti me nesto previse zanima. Oko tehnike i saobracaja donekle znam, a pitam kad me nesto bas zanima zbog sebe. Potrefilo se da oko zeljeznice znam, jer me, eto, zanimalo.

Upoznaješ nove osobe
Još ako dođe do nekog zastoja....
Uvek sam više volela voz od buseva, čak i kad sam znala da će putovanje duže trajati
Putovanje vozom je imalo svojih cari. Steta sto su ukinuli vagon-restoran, tu si mogao da sjednes, uvijek upoznas nove ljude oko sebe (mada, vecina su ih bili pijanci), da prosetas...

Ništa nisam mogla da vas čitam, smatrajte sve lajkovanim srculencovanim, imam opravdanje! 🤗😂

@Serpenti kako si ti, mrdaš li, kako buđenje uspelo? :hahaha1:
Evo ovako, samo oči mrdaju 🤣

tenor.gif

Jedva čekam da zaspim 🤣
A tii?

Večeras ćemo kao Pepa sinoć, u 21, ako ne i prije 😂

Upoznaješ nove osobe
Još ako dođe do nekog zastoja....
Uvek sam više volela voz od buseva, čak i kad sam znala da će putovanje duže trajati
Meni se upravo zbog toga voz ne dopada i dijeljenje kupea s nepoznatim ljudima.
To je dobra opcija kad ide neko društvo pa da budu zajedno.. ali da treba da idem sama ne bih voz nikako ako ne moram :ne:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back