Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Steve Martin Idk GIF

Kraljevi moji :D baš tako nekako!
A tek kad se trebao otvoriti aerodrom u Trebinju koji niakda nije otvoren.😂😂😂
Milione maraka je pokradeno.
Ko kod mene u Bijeljini autobuska stanica sto je napravljena za vrijeme korone, a jos je nisu pustili u rad

Poslala mene baba kod tate na more i bira ona voz sa spavaćum kolima, računa noć je, biće mi kepše ako prespavam noć.
Nije mi se spavalo i smetala mi mrkla noć, a ni ovi što su bili u kupeu, sve neki matori, tu negde oko 40,50god(za 15išnjakinju,jesu).neraspoloženi za druženje, krenem da se šetkam naiđem na neku curu i nastavimo mi do bifekupea, tu upoznamo neke momke, družili se sve do Bara, tu su nas se putevi mimoišli, razmenili jesmo adrese i poslali jedni drugima par pisama....

Meni se upravo zbog toga voz ne dopada i dijeljenje kupea s nepoznatim ljudima.
To je dobra opcija kad ide neko društvo pa da budu zajedno.. ali da treba da idem sama ne bih voz nikako ako ne moram :ne:
Još se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.🤣 Mi zatvoreni unutra, puno kao šibica, ovaj nešto pametuje, a ona pukne na njega, otvore se vrata pakla. 🤣 2-3 sata niko reč nije progovorio. 🤣

A tek kad se trebao otvoriti aerodrom u Trebinju koji niakda nije otvoren.😂😂😂
Milione maraka je pokradeno.
Ko kod mene u Bijeljini autobuska stanica sto je napravljena za vrijeme korone, a jos je nisu pustili u rad
Jos uvijek nije pustena 😁.
Ona stara stanica je bas mala, i uvijek se busevi zaglave u onim uskim ulicama.

A nekad ste i vi prugu imali, mada ne znam ko je uopste putovao vozom tamo 😁.

Još se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.🤣 Mi zatvoreni unutra, puno kao šibica, ovaj nešto pametuje, a ona pukne na njega, otvore se vrata pakla. 🤣 2-3 sata niko reč nije progovorio. 🤣
Eto, i posle kažu voz i upoznavanje novih ljudi... neka hvala :ne: 🤣

Ko Losa i ekipa iz Plavog Orkestra kad su dosli na Cetinje i spopadali neke djevojke, pravili se vazni jer su kao poznati.Onda ih Cetinjanji prebili kao macku i zato je nastala ona pjesma u Cetinje necu, necu vise nikada.🤣🤣🤣

Meni se upravo zbog toga voz ne dopada i dijeljenje kupea s nepoznatim ljudima.
To je dobra opcija kad ide neko društvo pa da budu zajedno.. ali da treba da idem sama ne bih voz nikako ako ne moram :ne:
Išla sam i sama i u društvu.
Koliko se samo puta dešavalo da u kupeima nema mesta i onda provedeš svo vreme na hodniku, ali se desi da upoznaš i ok ljude i onda se na smenu sedi.
Putovanje vozom mi je bila uživancija i verocatno bih opet najradije birala voz.

Koliko brzo u praksi ide onaj NS-Bg? Jel koristio neko?
Na Sokola misliš?
Dosta brzo, nekih sat vremena otprilike, ali se mora oaziti na vreme povratka, jer ako omašiš vreme ili ako nemaš povratnu, sat i po se čeka sledeću voz.
Kad je L išla sa Naninom ekipom, bilo je tako pre nekih godinu dana.

Koliko brzo u praksi ide onaj NS-Bg? Jel koristio neko?
Jesam ja 2023 i 2024-te, onaj brzi oko 35 min. Sporiji, tj. koji staje na vise stanica i malo ne-moderniji, oko 55 min. Brze stignes od Bg do Ns nego od vecine naselja do stanice u Bg.

Ne znam gdje sada stoji -- nakon rusenja nadstresice isao je do Petrovaradina, ne znam jel sad stoji na glavnoj stanici u Ns.

Jesam ja 2023 i 2024-te, onaj brzi oko 35 min. Sporiji, tj. koji staje na vise stanica i malo ne-moderniji, oko 55 min. Brze stignes od Bg do Ns nego od vecine naselja do stanice u Bg.

Ne znam gdje sada stoji -- nakon rusenja nadstresice isao je do Petrovaradina, ne znam jel sad stoji na glavnoj stanici u Ns.
Još uvek ide do Petrovaradina.

Back