Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.779
Razumijem te, kako je samo bezobrazan, kao da ti nemaš glavu da te u nju udara čokoladomCepam se na pola
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumijem te, kako je samo bezobrazan, kao da ti nemaš glavu da te u nju udara čokoladomCepam se na pola
![]()

Kakav si ti kralj hahahahhahaPa tako si ti videla zelenog svaki put!!!![]()
Izreži vene. Po koljenimaZovem hityyyyyy pomoćyyyy
Nitroglicerinyyy pod jezik!
A domestos niz grlo, brže deluje!
Čestitamo. Da ih ignorišeš u zdravlju i veselju.Progledala tek, mislila da mi je dovoljan mentalni ignor.
Update, upravo 17-to došlo na listu![]()

Hvala, hvalaČestitamo. Da ih držiš ignorišeš u zdravlju i veselju.![]()
biće ih još, nek se druže Eto, bar znamo šta ti ga diže

Pročitah kurtone, a kladim se da nisam jedina!! hahahaha
Kako si to naštelovala? Taj gornji? Da nisi namerno na nogu stavljala?
hahahahhahaKako si to naštelovala? Taj gornji? Da nisi namerno na nogu stavljala?![]()
Nemoj te ja naštelujem!Kako si to naštelovala? Taj gornji? Da nisi namerno na nogu stavljala?![]()

Ispravan je za razliku od meneJa mislim da njoj aparat nije ok. Trebaš ga odnijeti u apoteku, izmjeriti na njihovom, pa na svom odmah, tako ćeš znati jel ispravan.
I ja sam probao sa tom teorijom pre neko veče.Ja mislim da njoj aparat nije ok. Trebaš ga odnijeti u apoteku, izmjeriti na njihovom, pa na svom odmah, tako ćeš znati jel ispravan.
Ma kod nje je sve moguće pa i ove oscilacije sa pritiskom, mislim može plesati prstima breakdance što ne bi mogla iz krajnosti u krajnost sa pritiskom?Joj, pa to je potreslo dok je vadila baterije iz onog drugog sokoćala.![]()
Sad sve ima smislaJoj, pa to je potreslo dok je vadila baterije iz onog drugog sokoćala.![]()

To ti kažem.Ma kod nje je sve moguće pa i ove oscilacije sa pritiskom, mislim može plesati prstima breakdance što ne bi mogla iz krajnosti u krajnost sa pritiskom?![]()
I to samo delić nestandardnih stvari znate o meni, ima ih još ohohoTo ti kažem.Kako na nju primeniti standard kad ona nije po standardu?
![]()

Ništa, skupljaj u neki čet kao Herojko pa nam kači kad se nakupe.I to samo delić nestandardnih stvari znate o meni, ima ih još ohoho![]()