Tamburiks
Veoma poznat
- Poruka
- 10.658
Ja ne znam šta ti više radiš sa tim...
Naljutio bih se na taj aparat i ne bih ga uzeo više. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osciliram ti ja gore nego cene u Srbiji!Je l skidaš taj gornji sad sa nečim ili ti je ok tako?![]()

Isto. Meni se deṣ̌lavalo da se više puta tako u snu budim iz sna, kao neki limbo snova... i još se izmoriš jer nikako da se probudišZnaš koliko puta sam imao trip da se probudim u snu pa shvatim da sanjam pa se probudim iz tog sna, kao u filmu Inception kad se penju po nivoima sna.
Dosta jak trip.
A najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 noć sata, mrak.Isto. Meni se deṣ̌lavalo da se višr puta tako u snu budim iz sna, kao neki limbo snova... i još se izmoriš jer nikako da se probudiš![]()
Ako je stalno ovako, ti dok skineš ono čudo sa ruke, rezultat već ne važi.Osciliram ti ja gore nego cene u Srbiji!
Nikako da se stabilizujem.
A sve je počelo od visokog pulsa. Pritisak i puls su posledice, nešto drugo je uzrok.
Ma jok, naučila sam, ni ne merim ja to stalno, samo kad osetim da me drmne, pa da razmotrim treba li mi lek ili neJa ne znam šta ti više radiš sa tim...Naljutio bih se na taj aparat i ne bih ga uzeo više.
![]()
Zato holter 24h i da vidiš ti te skokove i padoveAko je stalno ovako, ti dok skineš ono čudo sa ruke, rezultat već ne važi.![]()

Ja se jednom u 18:15 probudila i spremila za posao. Zazvonio mi kućni telefon, vrisak, strah da se javim jer ko bi me zvao u 6:15 ujutro osim da je smrtni slučaj. Vidim sekin broj, javim se kao luđakinja: jel to umro tata buaaaaa.A najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 sata, mrak.
Ili kad dremneš popodnevne pa se probudiš i ne znaš je li jutro ili šta je i gde si, dok se ne presabereš.![]()
Ebo holtere, samo haltereZato holter 24h i da vidiš ti te skokove i padove![]()
Rolerkoster?Zato holter 24h i da vidiš ti te skokove i padove![]()
Ja se jednom spremila za školu obukla, ranac na leđa, prva smena, hop u školu nigde nikoga. Subota.Ja se jednom u 18:15 probudila i spremila za posao. Zazvonio mi kućni telefon, vrisak, strah da se javim jer ko bi me zvao u 6:15 ujutro osim da je smrtni slučaj. Vidim sekin broj, javim se kao luđakinja: jel to umro tata buaaaaa.
Kaže koji ti je budaletino, pristavi eto nas na kafu, zato zovem.
![]()
Meni ovaj limbo gori, mada mi se dugo nije desilo.. čim to napisah, večeras ćeA najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 sata, mrak.
Ili kad dremneš popodnevne pa se probudiš i ne znaš je li jutro ili šta je i gde si, dok se ne presabereš.![]()
Štitna i hipofiza se igraju, da ne kažem divljajuRolerkoster?Pa je l barem znaju šta je, odredili ti neku tačnu dijagnozu, terapiju ili tapkaju u mraku?
![]()

Može ovakoEbo holtere, samo halterei ko nova!

Ja ne spavam popodne, jer posle ne mogu ni da pričam, ni da živim. Samo da molim nekog da me dotuče, da se ne mučim.![]()
Žao mi pogače.
Onda samo malj i glava!Žao mi pogače.![]()