Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš koliko puta sam imao trip da se probudim u snu pa shvatim da sanjam pa se probudim iz tog sna, kao u filmu Inception kad se penju po nivoima sna.
Dosta jak trip.
Isto. Meni se deṣ̌lavalo da se više puta tako u snu budim iz sna, kao neki limbo snova... i još se izmoriš jer nikako da se probudiš 🤣

Poslednja izmena:
Isto. Meni se deṣ̌lavalo da se višr puta tako u snu budim iz sna, kao neki limbo snova... i još se izmoriš jer nikako da se probudiš 🤣
A najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 noć sata, mrak.
Ili kad dremneš popodnevne pa se probudiš i ne znaš je li jutro ili šta je i gde si, dok se ne presabereš. 😂

Ja ne znam šta ti više radiš sa tim... 🤣 Naljutio bih se na taj aparat i ne bih ga uzeo više. 🤣
Ma jok, naučila sam, ni ne merim ja to stalno, samo kad osetim da me drmne, pa da razmotrim treba li mi lek ili ne 😂 ali poslednjih dana mi zanimljivo pa se igram kao dete sa igračkom i tako dok se ne smorim, posle ga mesecima ne merim.

A najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 sata, mrak.
Ili kad dremneš popodnevne pa se probudiš i ne znaš je li jutro ili šta je i gde si, dok se ne presabereš. 😂
Ja se jednom u 18:15 probudila i spremila za posao. Zazvonio mi kućni telefon, vrisak, strah da se javim jer ko bi me zvao u 6:15 ujutro osim da je smrtni slučaj. Vidim sekin broj, javim se kao luđakinja: jel to umro tata buaaaaa.
Kaže koji ti je budaletino, pristavi eto nas na kafu, zato zovem.
:D

Ja se jednom u 18:15 probudila i spremila za posao. Zazvonio mi kućni telefon, vrisak, strah da se javim jer ko bi me zvao u 6:15 ujutro osim da je smrtni slučaj. Vidim sekin broj, javim se kao luđakinja: jel to umro tata buaaaaa.
Kaže koji ti je budaletino, pristavi eto nas na kafu, zato zovem.
:D
Ja se jednom spremila za školu obukla, ranac na leđa, prva smena, hop u školu nigde nikoga. Subota. 😂

Sve sve, ali najžalije mi bilo što sam rano ustajala 😂😂😂
Škola mi ionako na 5 min od stana.

A najgori osećaj je kad se probudiš pa tripuješ da si zakasnio, da si se uspavao, a ono 3 sata, mrak.
Meni ovaj limbo gori, mada mi se dugo nije desilo.. čim to napisah, večeras će 🤣

Samo jednom mi se desilo prije više godina da sam prispavala popodne i budim se oko 6:45 onako sanjiva i kapiram da kasnim na posao, pa sam poskočila i požurila, srećom brzo na drugom telefonu vidjeh da je 18 a ne 6 🤣

Ja ne spavam popodne, jer posle ne mogu ni da pričam, ni da živim. Samo da molim nekog da me dotuče, da se ne mučim. 😁
1762985959010.jpeg

Pogača na glavu! 😂😂😂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back