Serpenti
Poznat
- Poruka
- 7.871
Ako tako reaguješ čim nešto vidiš, dobro da ti se ne nose halteri 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome, meni?Ako tako reaguješ čim nešto vidiš, dobro da ti se ne nose halteri![]()
Ali mu se gledaju na drugome!Ako tako reaguješ čim nešto vidiš, dobro da ti se ne nose halteri![]()

Probaj da te vidimo!Kome, meni?Ne znam, nisam probao.
![]()

Ma sigurno ne zna on šta je to.Ako tako reaguješ čim nešto vidiš, dobro da ti se ne nose halteri![]()

Groznica subotnje večeri, halteri tematska žurka!Na to treba da ga nagovaramo kad popije![]()

Ne škodi, znači da koristi.Ali mu se gledaju na drugome!![]()
![]()
Ali može da ti digne! Pritisak!Ne škodi, znači da koristi.![]()
Kupi ti za buduću, pa probajNemam. Nije mi niko kupio.![]()

Ni ja sam ne mogu ubosti tu tanku liniju između "pristajem na sve" i "patos", a hoćete vi.Na to treba da ga nagovaramo kad popije![]()
Sad zamišljam kako sam sa nekom u halterima i ono čudo koje se naduvava na mojoj nadlaktici dok ga merim.Ali može da ti digne! Pritisak!

Ček ček ček da raščlanimo sve ovo na proste činioce..Sad zamišljam kako sam sa nekom u halterima i ono čudo koje se naduvava na mojoj nadlaktici dok ga merim.![]()

Komplikovano deluje.
Muška ruka pročitala hahahahahhaaaKomplikovano deluje.Treba mi muška boja.
![]()
Džaba ja pišemMuška ruka pročitala hahahahahhaaa![]()
Gori si od Herojevih snova, nema dalje, fali ti samo lutka na naduvavanje!Sad zamišljam kako sam sa nekom u halterima i ono čudo koje se naduvava na mojoj nadlaktici dok ga merim.![]()

Kakvo čudo?Sad zamišljam kako sam sa nekom u halterima i ono čudo koje se naduvava na mojoj nadlaktici dok ga merim.![]()

Imaju halteri i za muškarce.Komplikovano deluje.Treba mi muška boja.
![]()