Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.790
Taman vrijeme da počneMogla bih, zaista.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman vrijeme da počneMogla bih, zaista.

Ugodan rad, nemoj se umoriti puno!
Ako te mogu utješiti došla sam na posao u 6:40. Još uvijek radim![]()

mozak kaže: neebote, vi svasta kupujete a da iz kuce ne izadjete......ja samo knjige znam tako da kupim.....
Tačno se vidi da si mlada i nisi je pročitala kad se čekalo u 6 ujutru ispred trafike za nju.Minka, vrlo kreativno i odlično uklopljeno, bravo!
Obično završim sve što počnem, ali u zadnje vrijeme nešto otaljavam.
Mislim da sam samo Ime ruže ostavila na pola jer mi taj roman u tom periodu bi težak za čitanje, a ni kasnije mu se nisam vratila.
Ja vala nemam Sveto pismoTačno se vidi da si mlada i nisi je pročitala kad se čekalo u 6 ujutru ispred trafike za nju.Više kuća ima Ime ruže nego Sveto pismo.
![]()
posto ne radis u struci, mogu ja da ti ugovorim gratis termin kod moje kcerke....mozda pomogne, mada sumnjam.....ni ja njoj pomoci ne mogu...tj. mogu...prebacujem, do prvog..mozak kaže: ne
kartica kaže: ne
mrtva majka kaže: ne
bubreg kaže: ne
prijateljice kažu: ne
sestra kaže: ne
kompjuter kaže: hvala što ste kupili kod nas, isporuka za 3-4 radna dana.
Šta da ti kažem moje Pero![]()

Vi niste ni čekali sabajle ispred trafike za beletristiku.Ja vala nemam Sveto pismo![]()
Mamu ovčiju ja zbog toga nisam uzeo svoj primerak. Nisam hteo sa stokom da se guram za besplatnu knjigu.Tačno se vidi da si mlada i nisi je pročitala kad se čekalo u 6 ujutru ispred trafike za nju.Više kuća ima Ime ruže nego Sveto pismo.
![]()
E srce siposto ne radis u struci, mogu ja da ti ugovorim gratis termin kod moje kcerke....mozda pomogne, mada sumnjam.....ni ja njoj pomoci ne mogu...tj. mogu...prebacujem, do prvog..![]()

Cirkus bio.Mamu ovčiju ja zbog toga nisam uzeo svoj primerak. Nisam hteo sa stokom da se guram za besplatnu knjigu.
A garantujem da 80% je uzelo samo zato što je bilo besplatno.
Zato srbe i zovu nebeskim narodom.
Čim se nešto deli besplatno oni polete.
Ne kontam, što ispred trafike ? Dolazilo kod vas uz novine ili tako nešto?Tačno se vidi da si mlada i nisi je pročitala kad se čekalo u 6 ujutru ispred trafike za nju.Više kuća ima Ime ruže nego Sveto pismo.
![]()
Lustbader-Ploveći gradAj vi čitate puno i svašta, je l ima šta za preporuku, ali avanturistički, tipa pusta ostrva, džungle, čuda i tako to?Bez dubokih misli, ne kažem dečije.
I što mogu da iskopam u pdf-u.
Skroman zahtev.![]()
Mamu ovčiju ja zbog toga nisam uzeo svoj primerak. Nisam hteo sa stokom da se guram za besplatnu knjigu.
A garantujem da 80% je uzelo samo zato što je bilo besplatno.
Zato srbe i zovu nebeskim narodom.
Čim se nešto deli besplatno oni polete.

Da, delili uz novineNe kontam, što ispred trafike ? Dolazilo kod vas uz novine ili tako nešto?![]()
Ima! Tom Sojer i Emil i detektivi! Taman za tvoj uzrastAj vi čitate puno i svašta, je l ima šta za preporuku, ali avanturistički, tipa pusta ostrva, džungle, čuda i tako to?Bez dubokih misli, da ne kažem dečije.
I što mogu da iskopam u pdf-u.
Skroman zahtev.![]()
ama ne trosi...trebace ti kada ostaris...zubi, gornja vilica most...donja implantati .....desno koljeno proteza....lijevo rame proteza..........oba kuka....E srce si
Pa ebiga, koliko dnevno radim, samo online i mogu da trošim![]()
Nekada se ona delila besplatno uz neke novine, valjda Novosti. Ranih 2000ih. Ustajali ljudi u 5h da je ugrabe. Sećam se nekog snimka tv ekipe ispred trafike, rano baš, i pitaju čoveka u redu šta čeka on - onu knjigu. Koju? Onu besplatnu.Ne kontam, što ispred trafike ? Dolazilo kod vas uz novine ili tako nešto?![]()
E sad ću i ušteđeno spiskatama ne trosi...trebace ti kada ostaris...zubi, gornja vilica most...donja implantati .....desno koljeno proteza....lijevo rame proteza..........oba kuka....
cuvaj pare, zivot je pred tobom...lijep...
Nije blokada u pitanju, nego jednostavno stanem sa čitanjem i nastavim kad nađem vremena.Uf, meni kad se to desi krenem drugu knjigu, pa mi se desi sa drugom, pa krenem sa trećom, nakrcao sam tako već 20tak knjiga![]()
Jedina knjiga koju nisam pročitala je Na Drini ćuprija, jednog dana možda je i pročitam celu. Stignem do 50strane i ni makacMinka, vrlo kreativno i odlično uklopljeno, bravo!
Obično završim sve što počnem, ali u zadnje vrijeme nešto otaljavam.
Mislim da sam samo Ime ruže ostavila na pola jer mi taj roman u tom periodu bi težak za čitanje, a ni kasnije mu se nisam vratila.
To kralju.....E sad ću i ušteđeno spiskatkad si mi otvorio oči tako slikovito i fino!

Ima na scribd-u.Lustbader-Ploveći grad
Ali to je samo jedna knjiga u serijalu.
Mada sam ja čitao tu knjigu prvu pa tek posle sve ostale
Opet zalijepio prste?Ima na scribd-u.Skinuta.
A koji je serijal?
Štooo?Opet zalijepio prste?![]()