Peropapacoder
Aktivan član
- Poruka
- 1.872
Sta ti je biti strog...cim sam zaprijetio da cu pucati, zavrsila masina.....dopustila mi cak i da je otvorim da ona para izadje.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dođe takav period da se osetiš zasićeno.
Stoji mi jedna knjiga već mesec dana na 86strani,ali ako se zainatim biće pročitana u roku od dan dva.
E, da siuper ti ono spajanje pročitanih knjiga u priču.

Lepše mi to nego palac gore.Pa kad vidimodmah to pomislim
![]()
Moja hadaljka još pereSta ti je biti strog...cim sam zaprijetio da cu pucati, zavrsila masina.....dopustila mi cak i da je otvorim da ona para izadje.....
brukaMada sam se malo rasekao.Ližem srednji prst celo veče.
![]()
budi stroga...zaprijeti nekako i necim.....Moja hadaljka još pere![]()
Bila bi to mešavina srpsko-engleskih naslovaTaman vrijeme da počne![]()
Ja je nisam čekala, nasledila je od tate.Tačno se vidi da si mlada i nisi je pročitala kad se čekalo u 6 ujutru ispred trafike za nju.Više kuća ima Ime ruže nego Sveto pismo.
![]()
Nešto od Ligotija.Aj vi čitate puno i svašta, je l ima šta za preporuku, ali avanturistički, tipa pusta ostrva, džungle, čuda i tako to?Bez dubokih misli, da ne kažem dečije.
I što mogu da iskopam u pdf-u.
Skroman zahtev.![]()
Da, bile su te neke knjige uz kupljene novine, prve su bile besplatne, ostale 250rsd.Ne kontam, što ispred trafike ? Dolazilo kod vas uz novine ili tako nešto?![]()
Nikola Lajrin, Nindža, Miko, bila je još jedna, ne mogu da se setim...Lustbader-Ploveći grad
Ali to je samo jedna knjiga u serijalu.
Mada sam ja čitao tu knjigu prvu pa tek posle sve ostale
Mene ovaj emoji asocira na ItalijanePa kad vidimodmah to pomislim
![]()
Niko ne vidi - znači nije.
Dijeli sa 120. Ti baratas da brojevimaKoliko je to u evurima?
Malo mi je dva oka za plakanjeMada sam se malo rasekao.Ližem srednji prst celo veče.
![]()

Ja suprotno....sve procitam.....ima to i neki naziv u psihijatriji....Ja ako mi knjiga ne legne, ne čitam do kraja, nema šanse. Nikad nisam sebe prisiljavala da čitam nešto što mi nije interesantno.
"Ime ruže" počela i batalila, "Igra staklenih perli" isto i još brdo nekih knjiga.
Ne sviđa mi se- ma ćao!
Sad sam pročitala knjigu o Fridi Kalo i baš je ostavila jak utisak. Mislim da sam je prekjuče pročitala a i dalje razmišljam o njoj.
Eto, vuklo me da čitam i završila je sa zadovoljstvom, bez ikakve prisile. To ja zovem "zaljubila se na prvo slovo"
Tako i u životu funkcionišem. Ne planiram, ne postavljam ciljeve, vodi me samo moj instinkt...

Nemoj plakati, ne boli toliko. Malo me zakačio zarđali metal, nema ni 5mm.Malo mi je dva oka za plakanje![]()
Opsesivno kompulsivni poremećaj?Ja suprotno....sve procitam.....ima to i neki naziv u psihijatriji....

Nadam se da si dezinfikovao.Nemoj plakati, ne boli toliko. Malo me zakačio zarđali metal, nema ni 5mm.![]()
moze biti....moja kcerka kaze da je i gore.....a ona zna....Opsesivno kompulsivni poremećaj?![]()
Ližem non stop.Nadam se da si dezinfikovao.
Bile su i kod nas.Kod nas su Na drini ćuprija i Prokleta avlija bile lektire pa su bile obavezne za čitanje, kao i Selimovićeva Tvrđava i Derviš i smrt.
Ono što mi je bilo neobično je to što su Dostojevskog izbacili. Ili smo možda imali samo Kockara.![]()