Peropapacoder
Aktivan član
- Poruka
- 1.954
ja imam dosta prijatelja iz SB...i jos vise poznanika....i stvarno ne poznajem ni jednog/u koji/a vise voli borovnice od rakije.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali tamo je ekipa.U pakao, zna se.....

ili vode ili opet rakije....trece nema....Sutradan mi samo kisele vode dajte, supice iz kesice i pustite me da spavam.![]()
Sad znaš jednu.ja imam dosta prijatelja iz SB...i jos vise poznanika....i stvarno ne poznajem ni jednog/u koji/a vise voli borovnice od rakije.....

strasnoSad znaš jednu.
Ne samo borovnice, svo šumsko voće.![]()
Taman eto, ja anemična, moram znači zbog zdravlja.Nije ovo miješanje, samo kupina ili samo borovnica. I nema to puno alkohola koliko mi je poznato. Kažu da je dobro za krv.![]()

2 od 3 je dosta.Sutradan mi samo kisele vode dajte, supice iz kesice i pustite me da spavam.![]()
u ebote...to sam zaboravio...i to moze....Ispiranje?![]()
Vidim.. Uskoro možda i duplo, kako je krenulo.Ne treba nama razlog da popijemo jahahahajhaah, vidiš nas![]()
Razočarala si meSutradan mi samo kisele vode dajte, supice iz kesice i pustite me da spavam.![]()
Tako je. Zna i @Pepeljuginazlapolusestra znanje. Mi to pijemo kao lijek.Taman eto, ja anemična, moram znači zbog zdravlja.![]()
![]()

Što, šta si očekovaoooo?I jeste lek!
Svaka čast, majstorice! Vrijedna si. Nakon ovog zaslužuješ još jednu čašu onog s jagodama.Posle posla bila u kupovini, ubacila iz mašine veš i sušilicu, uključila crn veš da se pere, sad čekam obe mašine da završe i onda da osušim i crni veš!
A u međuvremenu punim papriku da imam za pe-šes dana! Pa nema ovakve dve na svijet!
![]()
Pogledajte prilog 1817025
A trebala sam usisati i obrisati podove, ali ne mogu, mrtva sam već
Sutra ću.

Tako je. Zna i @Pepeljuginazlapolusestra znanje. Mi to pijemo kao lijek.![]()

To me i održava, diže mi adrenalin pod kontrolom da ne stajem..Svaka čast, majstorice! Vrijedna si. Nakon ovog zaslužuješ još jednu čašu onog s jagodama.![]()

Ako što možeš sutra, ostavi za prekosutra....Posle posla bila u kupovini, ubacila iz mašine veš i sušilicu, uključila crn veš da se pere, sad čekam obe mašine da završe i onda da osušim i crni veš!
A u međuvremenu punim papriku da imam za pe-šes dana! Pa nema ovakve dve na svijet!
![]()
Pogledajte prilog 1817025
A trebala sam usisati i obrisati podove, ali ne mogu, mrtva sam već
Sutra ću.
One mini? Joj, te su mi posebno preslatke.Naravno
Kupila ja tri flašice![]()