Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.535
Da, trezni smo...Mogu ja vama reći da nama i ne treba alkohol. Pa pogledaj nas trijezne.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, trezni smo...Mogu ja vama reći da nama i ne treba alkohol. Pa pogledaj nas trijezne.![]()

Jedino što za ovo ne trebaš otvarač. Ali nema veze. Slikaj obavezno.Prelijepo
Ovdje i u kafiću kad naručiš kupinovo donesu tako malu flašicu
Moram vam i ja slikati kad stignem.![]()

5x puta sam sipao riblju čorbu samo da mi usta budu puna, da ne izleti iz njih nešto.Možda je i popio, nego neće da prizna!
Bio na slavi, kako ne, trezan ne možeš podneti te priče sa slava, to je nemoguće.![]()
A dupli postovi, mutna slova, lupetamo.Da, trezni smo...![]()

Nema razlike, isti smo, sa alkoholom možda samo malo kasnimo za porukama, zaostaje čika Obni i pravimo tipfelere.Mogu ja vama reći da nama i ne treba alkohol. Pa pogledaj nas trijezne.![]()
Možemo se i slušati. Svi mikrofone da pripreme.Nema razlike, isti smo, sa alkoholom možda samo malo kasnimo za porukama, zaostaje čika Obni i pravimo tipfelere.
Sreća pa ne morate da nas slušate kako zaplićemo saS jezikom i kako očima crvenim čkiljimo.
Što kažu, sutra ćemo i u suzi imati par promila.![]()
Riblju čorbu5x puta sam sipao riblju čorbu samo da mi usta budu puna, da ne izleti iz njih nešto.Sutra ne doručkujem.

Gledam kakve glupave teme otvaraju da drže ovaj forum živim umesto samo da prekopiraju naš recept - jedna tema i vozi 00-24h.Nema razlike, isti smo, sa alkoholom možda samo malo kasnimo za porukama, zaostaje čika Obni i pravimo tipfelere.
Sreća pa ne morate da nas slušate kako zaplićemo saS jezikom i kako očima crvenim čkiljimo.
Što kažu, sutra ćemo i u suzi imati par promila.![]()
Nemoj da je neko varao pa pevačicu da unajmljuje!Možemo se i slušati. Svi mikrofone da pripreme.
Dok stigne do tebe pokvariće se, pa ćeš reći da sam htela da te otrujem, da te isporaju k'o mene!Na stanici sam. Kad stiže?![]()

Ne, sve samostalno. Lo nam priprema punjene paprike za sutra ako ogladnimo.Nemoj da je neko varao pa pevačicu da unajmljuje!
![]()

5mm komadićiRiblju čorbu
Mogla ti kost zastane u grlu.
Ko 5 puta sipa i pojede riblju čorbu, legenda kaže da 5 dana podriguje na ribu.![]()
Mi vozimo ozbiljno, sad bez zezanja.Gledam kakve glupave teme otvaraju da drže ovaj forum živim umesto samo da prekopiraju naš recept - jedna tema i vozi 00-24h.
Da se ugledaju na nas ovaj forum bi bio najpopularniji u univerzumu, a i šire![]()
Jedino što za ovo ne trebaš otvarač. Ali nema veze. Slikaj obavezno.![]()
Lo će nam svirati klavir nogamaNe, sve samostalno. Lo nam priprema punjene paprike za sutra ako ogladnimo.
Isto tako će se netko pobrinuti i za pjevanje, najmuzikalniji neka dignu ruku pa da razmotrimo koga ćemo izabrati.![]()
Kad popijemo svi dobro pevajuNe, sve samostalno. Lo nam priprema punjene paprike za sutra ako ogladnimo.
Isto tako će se netko pobrinuti i za pjevanje, najmuzikalniji neka dignu ruku pa da razmotrimo koga ćemo izabrati.![]()
Bravo, ovo jeste i umetnost i poezija! Mmm!Posle posla bila u kupovini, ubacila iz mašine veš i sušilicu, uključila crn veš da se pere, sad čekam obe mašine da završe i onda da osušim i crni veš!
A u međuvremenu punim papriku da imam za pe-šes dana! Pa nema ovakve dve na svijet!
![]()
Pogledajte prilog 1817025
A trebala sam usisati i obrisati podove, ali ne mogu, mrtva sam već
Sutra ću.
Ova firma samo raste!!!Mi vozimo ozbiljno, sad bez zezanja.
Ne znam statistike prethodnih kafana i dešavanja u istim, ali mi vozimo ozbiljno svaki dan, otkako smo došli , od jula nemam jedan dan neaktivan.