Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Pa sad...

tenor.gif

🤣🤣🤣
Slatke muke 🤗☺️🤣

Mogu ja vama reći da nama i ne treba alkohol. Pa pogledaj nas trijezne. :rotf:
Nema razlike, isti smo, sa alkoholom možda samo malo kasnimo za porukama, zaostaje čika Obni i pravimo tipfelere.🤣🤣🤣

Sreća pa ne morate da nas slušate kako zaplićemo saS jezikom i kako očima crvenim čkiljimo. :hahaha1:
Što kažu, sutra ćemo i u suzi imati par promila. 🤣🤣🤣

Nema razlike, isti smo, sa alkoholom možda samo malo kasnimo za porukama, zaostaje čika Obni i pravimo tipfelere.🤣🤣🤣

Sreća pa ne morate da nas slušate kako zaplićemo saS jezikom i kako očima crvenim čkiljimo. :hahaha1:
Možemo se i slušati. Svi mikrofone da pripreme.

Gledam kakve glupave teme otvaraju da drže ovaj forum živim umesto samo da prekopiraju naš recept - jedna tema i vozi 00-24h.

Da se ugledaju na nas ovaj forum bi bio najpopularniji u univerzumu, a i šire 🤣

Gledam kakve glupave teme otvaraju da drže ovaj forum živim umesto samo da prekopiraju naš recept - jedna tema i vozi 00-24h.

Da se ugledaju na nas ovaj forum bi bio najpopularniji u univerzumu, a i šire 🤣
Mi vozimo ozbiljno, sad bez zezanja.

Ne znam statistike prethodnih kafana i dešavanja u istim, ali mi vozimo ozbiljno svaki dan, otkako smo došli , od jula nemam jedan dan neaktivan.

Posle posla bila u kupovini, ubacila iz mašine veš i sušilicu, uključila crn veš da se pere, sad čekam obe mašine da završe i onda da osušim i crni veš!
A u međuvremenu punim papriku da imam za pe-šes dana 🤣! Pa nema ovakve dve na svijet! :zaljubljena: :hahaha1:

Pogledajte prilog 1817025

A trebala sam usisati i obrisati podove, ali ne mogu, mrtva sam već
Sutra ću.
Bravo, ovo jeste i umetnost i poezija! Mmm!

Crni ves, njam njam i to.

Back