Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.554
Juče sam se ponudio, iskulirala si meSpava mi seeeeeeee stavljajte miiiii gaaaaaa dupiiiiiiiii !!!!!!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče sam se ponudio, iskulirala si meSpava mi seeeeeeee stavljajte miiiii gaaaaaa dupiiiiiiiii !!!!!!!![]()
Nisam videlaaaaa, juče sam koma bila, stavljaj dva puta po dva!Juče sam se ponudio, iskulirala si me![]()

Ne. Samo sam gledala podešavanja i napravila neke izmene.Tražiš da se obrišeš, m?![]()

Kako mene moja kara Slavica braniBudi dobar prema mojoj kari!

Srećna ti slava.Moja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer Vračevi![]()
Totalno smo sve veštičare sa te ženske linije, baba Vodolija, mama Škorpija, njene sestre Škorpija, druga Vodolija, treća Jarac, četvrta Lav
A deda pokojni i on mi je bio Vodolija, i baba i deda Vodolije, a drugi baba i deda mi rođeni istog dana iste godine![]()
Ides za KanaduPogledajte prilog 1816880
Ovo čudo mi malopre pade na glavu.

Hm.Ides za Kanadu
MnogoKoliko vama ujutru treba vremena da se razbudite?![]()
Nepotrebna obaveštenja o čemu god da pišešLjudi, sta znači kad uđeš u svoj profil na podešavanja pa piše kome dozvoljavaš "primanje novosti o vama"?
Kakve novosti, ne kapiram.
BIzoni u zoo to obozavaju. Kada je moja cerka jos htela u zoo vrt obozavale smo da prepadamo tako ljude. Bizon kad to usljupne zvucno, onom glavudzom, a ona mu pruza nagnuta malom tankom rukicom. Hahaa pogledi neupucenih dragoceno! Nekad i komentari. Ko da hrani lava dvoglavog.Ides za Kanadu
.I ja sam to nekad stalno radilaSve po 200, Kalenic. Sako je Dragana Ognjenovic, ne znam koji ce mi, ali eto i nju da overim. Ovako natrpano se i ne vidi. Ali recimo ove PS fashion tufnaste siroke pantalone su sjajne i sve je zanimljivo. Etikete sam slikala zato sto Ana sh tema reklamira neki ruski sh fenseraj, skup i glup. Ni sh tema im nije sveta. Jes bas cu ja da trazim Ruse da biraju stvrdnute Dizel jakne iz osamdesetih po buvljacima mesto mene.
![]()

Vecnost i jedan dan.Koliko vama ujutru treba vremena da se razbudite?![]()
Srećna slavaMoja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer Vračevi![]()
Totalno smo sve veštičare sa te ženske linije, baba Vodolija, mama Škorpija, njene sestre Škorpija, druga Vodolija, treća Jarac, četvrta Lav
A deda pokojni i on mi je bio Vodolija, i baba i deda Vodolije, a drugi baba i deda mi rođeni istog dana iste godine![]()

3 do 4 minute.Koliko vama ujutru treba vremena da se razbudite?![]()

SlavaLo, čestitam i ja!
Ne znam šta nisam čitala ali srećnooooi
Zato kod ovih danas dobar dan 100€Dva lekara Kozma i Damjan, koji nisu uzimali novac za lečenje
Upravo muz placa 7000 u Euromed pregled srca. Znaci ove sekunde.Zato kod ovih danas dobar dan 100€
Postali ko advokati