Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Moja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer Vračevi :hahaha1: :zaljubljena:
Totalno smo sve veštičare sa te ženske linije, baba Vodolija, mama Škorpija, njene sestre Škorpija, druga Vodolija, treća Jarac, četvrta Lav 🤣

A deda pokojni i on mi je bio Vodolija, i baba i deda Vodolije, a drugi baba i deda mi rođeni istog dana iste godine 🤣
Srećna ti slava.

17631250302272244866546453520328.jpg
Ovo čudo mi malopre pade na glavu.

Sve po 200, Kalenic. Sako je Dragana Ognjenovic, ne znam koji ce mi, ali eto i nju da overim. Ovako natrpano se i ne vidi. Ali recimo ove PS fashion tufnaste siroke pantalone su sjajne i sve je zanimljivo. Etikete sam slikala zato sto Ana sh tema reklamira neki ruski sh fenseraj, skup i glup. Ni sh tema im nije sveta. Jes bas cu ja da trazim Ruse da biraju stvrdnute Dizel jakne iz osamdesetih po buvljacima mesto mene.

Poslednja izmena:
BIzoni u zoo to obozavaju. Kada je moja cerka jos htela u zoo vrt obozavale smo da prepadamo tako ljude. Bizon kad to usljupne zvucno, onom glavudzom, a ona mu pruza nagnuta malom tankom rukicom. Hahaa pogledi neupucenih dragoceno! Nekad i komentari. Ko da hrani lava dvoglavog.

Sve po 200, Kalenic. Sako je Dragana Ognjenovic, ne znam koji ce mi, ali eto i nju da overim. Ovako natrpano se i ne vidi. Ali recimo ove PS fashion tufnaste siroke pantalone su sjajne i sve je zanimljivo. Etikete sam slikala zato sto Ana sh tema reklamira neki ruski sh fenseraj, skup i glup. Ni sh tema im nije sveta. Jes bas cu ja da trazim Ruse da biraju stvrdnute Dizel jakne iz osamdesetih po buvljacima mesto mene.

I ja sam to nekad stalno radila
Jako lepe stvari sam kupila

Koliko vama ujutru treba vremena da se razbudite? :kafaz:
Vecnost i jedan dan.
Ako citam u krevetu ili buljim u tel, tek kad pokusam da ustanem shvatim da nisam ic budna.
Dok ne stavim sociva nisam budna.
I sad mi je nesto zeznula dioptriju, skinula cilindar, ne znam. Samo znam posto su mi sociva za daljinu da na jedno oko vise ne vidim sa njima nista zivo na blizinu. Uzecu djozluke za preko njih. Ali ovo opet nije uopste ok
I jos da vam kazem da sve vise izgledam random kao da se ni nisam rasanila. Ili me ova kamera mrzi. Sta je bre ovo. Protestvujem.

Moja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer Vračevi :hahaha1: :zaljubljena:
Totalno smo sve veštičare sa te ženske linije, baba Vodolija, mama Škorpija, njene sestre Škorpija, druga Vodolija, treća Jarac, četvrta Lav 🤣

A deda pokojni i on mi je bio Vodolija, i baba i deda Vodolije, a drugi baba i deda mi rođeni istog dana iste godine 🤣
Srećna slava :)

Zato kod ovih danas dobar dan 100€
Postali ko advokati
Upravo muz placa 7000 u Euromed pregled srca. Znaci ove sekunde.
Umirem od smeha. Eto nasih srebrenika.
Pluuus cujem da su cerki tj muzu koji je bio sa njom naplatili odredjivanje dioptrije za naocare, tamo gde uzima sociva. Posto naravno imaju los izbor nije mogla da kupi kod njih. Pa ja u njihovom drugom objektu, gde sam 30 godina musterija nikad tako nesto nisam dozivela da mi naplate. I mogla sam da je tamo premestim. Cao 4500 dinzi. U sto sam se sad iznervirala. Bolje da ga nisam ni pitala.
Bukv mi je zena ispisala sve komb dioptrije za naocare. Bez sociva za daljinu i blizinu. Sa socivima za daljinu. Pa da se smislim i kupim ih gde hocu. Ima zlatna sestra tamo koju dugo poznajem.
Do duse nesto mi jesu ko sto rekoh zeznuli socivo.
Dobro sto ja sad ne cekam pregled srca, koliko sam se iznervirala. Pa mogla je da je vodi kao kontrolu. Ko da joj u dzep ide jbt.

Poslednja izmena:

Back