- Poruka
- 19.829
Sanjate, jery?
I vas cmačem i bezim dalje. Trenutno je vrlo radno, a posle ce da bude paradno, jer…petak.

I vas cmačem i bezim dalje. Trenutno je vrlo radno, a posle ce da bude paradno, jer…petak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobra ko dobar dan.Karo moja, jes mi dobra kara?![]()
Ne mogu ovde da se brišu

Moja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer VračeviDobra ko dobar dan.
Srećna ti slava!
A sad daj kolače!
Marcipan bljaaaakNe voliš ih?![]()
Izađi napoljeMarcipan bljaaaak
Joj da. Zaboravih na to. Nisam ih jela 100 godina.Marcipan bljaaaak

Srce si!Samo da te poljubim i zagrlim.
Bas mi je drago da te vidim.
A evo ih i Mocart kuglice.
Pogledajte prilog 1816860

Da te pozdravim i jaaaa, gde si se ti nama tako dugo izgubilaaaa, nedostajala si!Srce si!
Neka je lijep dan svima!
Zar i ovde možemo da se obrišemo? Kako gost, to kao na aleksandri?Postale su gost, tražila nešto i slučajno vidjela![]()

Zar i ovde možemo da se obrišemo? Kako gost, to kao na aleksandri?
A meni bukvalno sva važna dešavanja u životu 7-og.Moja baba slavi tu slavu, ali to nam je sa ženske linije pa mi je omiljena jer Vračevi![]()
Totalno smo sve veštičare sa te ženske linije, baba Vodolija, mama Škorpija, njene sestre Škorpija, druga Vodolija, treća Jarac, četvrta Lav
A deda pokojni i on mi je bio Vodolija, i baba i deda Vodolije, a drugi baba i deda mi rođeni istog dana iste godine![]()
Samo se drži što dalje od keksaSuzdržaću se![]()
Heeej ljepotice! Mora se nekad izgubiti kako bi se pronašli.Da te pozdravim i jaaaa, gde si se ti nama tako dugo izgubilaaaa, nedostajala si!![]()

Samo se drži što dalje od keksa