Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 17.042
A moja danas, takođe koincidencija!Zahvaljujem na lepim rečima, inače krsna slava mi je Sveti Nikodim Balavi... kakav koinsidans!
Vračam povoljno, samo brilijanti dijamanti zauzvrat!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A moja danas, takođe koincidencija!Zahvaljujem na lepim rečima, inače krsna slava mi je Sveti Nikodim Balavi... kakav koinsidans!
Da svi filozofi od Sokrata naovamo pozavide.Istooooo.
10 min pitanja egzistencijalne krize, gde sam, ko sam, u kom sam veku, koji je dan, zašto sam tu, zbog čega sam, da li sam, treba li mi to u životu....onda tišina, ne pitaj me, ustvari pitaj me, ali odgovor ne dobijaš pola sata od mene dok se ne resetujem. Onda sam mawa mica, anđeo
Pogledajte prilog 1816852
Samo? Pored onakvih snova?Do 5-10 minuta

MhmSamo? Pored ovakvih snova?![]()
A mene ćeš da kropuješ, jel?

Šta sve prođe kroz glavu, ja ne znam.Da svi filozofi od Sokrata naovamo pozavide.![]()

Pa srećan mu rođendan!Veoma sam zadovoljny tvojim nadzorom
Da![]()
Ne dam hasanu!hasan će te seckati
.gif)

Pipnuo te nisam.A mene ćeš da kropuješ, jel?![]()
Sve je jedan paket. Još ovaj smajli iznad ok... A vidi ga, on je stvarno moju sačuvao!
Kad ćeš da je iskoristiš, u kojim prilikama?![]()

Srećna slava i ne preterujte sa kalorijama!A moja danas, takođe koincidencija!
Vračam povoljno, samo brilijanti dijamanti zauzvrat!
Ne mogu ovde da se brišuSanjalica i Matea se izbrisale ovdje?![]()
Ja sam sanjala da sam u nekoj lux hotelskoj sobi i da treba da izađem ali da sam se navodno zadržala preko 2 mjeseca i da mi je račun 49 500 eura, pa me oblio hladan znoj jer nemam to da platim pa sam razmišljala da mogu da ostanem i dalje i da im perem sudoveja sam sanjao neke samuraje nešto ali ne mogu se setim šta tačno![]()

Samo da te poljubim i zagrlim.Oj, Bambiška, Bambolina!
Evo, navratila na čaj, imajući na umu đumbir, cimet, limun..
Kad ono, završila u dogovoru za partijanje.
Dolaziš ti? S Mozart kuglicama.![]()

Ne možeš sam, moraš da pišeš administraciji i da podneseš zahtev. Nakon toga više ne smeš da se uloguješ na forum i nekad će se neko setiti da ti obriše profil. Ako se uloguješ nakon zahteva za brisanje, računaju da si odustao i ne brišu te.Ne mogu ovde da se brišu
Zamisliću da je cvEt