Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 71.156
Ne baš ali čitala, slušala i gledala i poželjela probatiOtkud ova ideja i zašto?Voliš vozove?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne baš ali čitala, slušala i gledala i poželjela probatiOtkud ova ideja i zašto?Voliš vozove?
![]()

Nisam! Preporučuješ?Jesi gledala film Transsiberian? Iz 2008?
Još ga ne poznaješ.Nisam! Preporučuješ?
DaNisam! Preporučuješ?
Preporučio knjigu-odlična! Preporučio par filmova, pregledala dva-o d l i č n i. Izvini, ali sve dok me ne razočara 3 x uzastopno, ja mu vjerujem!Još ga ne poznaješ.![]()
Rešio si da joj sačuvaš taj novac.
Ajde ćuti, šta ti znašJoš ga ne poznaješ.![]()

Rešio si da joj sačuvaš taj novac.![]()
Nije meni nego vlasniku plantaže kafeRešio si da joj sačuvaš taj novac.![]()
Preporučio knjigu-odlična! Preporučio par filmova, pregledala dva-o d l i č n i. Izvini, ali sve dok me ne razočara 3 x uzastopno, ja mu vjerujem!
Ko u bolnicu značiNekad se u Rusiju islo vozom - pricao mi je covjek koji je radio po Rusiji da se od BG do Moskve putovalo 2-3 dana. I kad se krene ponesu se papuce, pidzama, raskomoti se, ponese se dovoljno hrane...
Moj drug je baš transibirskom išao Budimpešta PekingNekad se u Rusiju islo vozom - pricao mi je covjek koji je radio po Rusiji da se od BG do Moskve putovalo 2-3 dana. I kad se krene ponesu se papuce, pidzama, raskomoti se, ponese se dovoljno hrane...

Mene ovaj gest samo na JEDNO podseća

I meneMene ovaj gest samo na JEDNO podseća![]()
Ali si zato u vozu mogao da protegneš noge, prošetaš se kroz sve vagone, posmatraš travu kako raste....Isto preko BL? Dok stane na svim stanicama, zamijeni lokomotive 3x (jer svak ima svoju zeljeznicu), brze stignes busom![]()
Pušiš, piješ, jedeš, spavaš....Ali si zato u vozu mogao da protegneš noge, prošetaš se kroz sve vagone, posmatraš travu kako raste....
Haha, tako nekako.Ko u bolnicu znači![]()
Ako se ne varam, kad je počelo ono sr*nje sa koronom u jan-feb 2020, taj voz je bio jedina kopnena veza Rusije i Kine.Moj drug je baš transibirskom išao Budimpešta Peking
Valjda nedelju dana se putuje
Ali je bio luksuzan voz, udoban
E za te pruge i ja znamHaha, tako nekako.
Jos se na granici sa ex-USSR cekalo nekoliko sati, jer su se podizali vagoni da se zamijene tockovi. Lenjin je uveo drugi standard za sovjetske pruge - da ne bi Svabe mogle da dovuku vozovima svoju ratnu opremu, pa su i danas siri kolosjeci na prugama u tim drzavama.
Ovo je bilo baš davnoAko se ne varam, kad je počelo ono sr*nje sa koronom u jan-feb 2020, taj voz je bio jedina kopnena veza Rusije i Kine.Kako ludo vreme iza nas...
![]()
PosustajemJoš te drži?
![]()