Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Zato ponosno i nosim tu tituluMislim da smo Oni ja odgovorni za to
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ponosno i nosim tu tituluMislim da smo Oni ja odgovorni za to
![]()

Zubima, ako trebaUbilo se od slojevitosti.. neki malo strastveniji bi sve to mogao pokidat u dva koraka.![]()

Uh, likere nikako, preslatko...
Rakija, konjak, viski, votka...name it![]()

Ne bih mu dala ni nacrtanu ovcu da čuvaSnow me podseća na onog pijanog teču što na svakom okupljanju pita oš mi daš tetku![]()

Htjela sam to da napišem ali sam se suzdržala jer sam bogougodna.Zubima, ako treba![]()

Nećeš više da budeš kao Žardinjera kad porasteš ?Ja ne mogu čitati ovo![]()
Nećeš više da budeš kao Žardinjera kad porasteš ?![]()

Snow me podseća na onog pijanog teču što na svakom okupljanju pita oš mi daš tetku![]()

Unutrašnja dezinfekcija obavezna!Samu sam sebe podsjetila na Lo
Iskasapih se juče i danas...juče zarezah jagodicu srednjeg prsta dok sam rezala limun, danas pade šalica i raskrvari mi jagodicu malog prsta.
Krvi do koljena

Samu sam sebe podsjetila na Lo
Iskasapih se juče i danas...juče zarezah jagodicu srednjeg prsta dok sam rezala limun, danas pade šalica i raskrvari mi jagodicu malog prsta.
Krvi do koljena
Pojavili bi nam se oni iz KovinaHajdeteeeee da probamo, ništa nas ne košta!

Čeka njega da zaspi, pa da i njega uspava večno.Čitala sam skoro kada ženka panda ne nađe mužjaka, naljuti se i ode da spava![]()

Isto pomislilaPojavili bi nam se oni iz Kovina![]()

NormalnoUnutrašnja dezinfekcija obavezna!![]()

Ne samo po tome, ali po tome svakakoSad svaki put kad se budete samopovređivali ima ja da vam budem asocijacija, samo me po tome pamtite...![]()

Hajdeteeeee da probamo, ništa nas ne košta!

Najviše po mojoj bogougodnosti, razume se!Ne samo po tome, ali po tome svakako![]()

Poslušat' ću te![]()
Nadam se da si fino previla prstiće.
Da brzo zaraste popij još jednu![]()
![]()

To kao kad ženka ježa iskopa rupu mužu ježu švaleru da zatrpa njega i švalerku ježicuČeka njega da zaspi, pa da i njega uspava večno.![]()

Pa ko kaže da nemam.Ja mislio da ti vec imas udvarace na Viberu![]()