Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.101
Dva dana radim po ceo dan, posle Poljska ceo dan... mozda me zbirno vidis 3h do subote.
Znači da produžim? Nije problem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva dana radim po ceo dan, posle Poljska ceo dan... mozda me zbirno vidis 3h do subote.

Lobica ima samo jednu tetkuTo sam i ja pitala.

Trebao je još onda kad nije cijenio otirač koji si mu našlaTrebao je na odmor zapravo kad mi je ignorisao zeku u uvodu![]()
![]()

S obzirom na to da sam glavna ispičutura teme, moram da očuvam svoj rejting![]()
Znači da produžim? Nije problem![]()

Lobica ima samo jednu tetku![]()
Vino najslabije podnosim, više sam za kratka pićaImam koleginicu sa kojom bi se odlicno slagala.
Prosle godine je sa muzem popila 550L vina, kaze vise ona nego on jer je pivopija.

Vino najslabije podnosim, više sam za kratka pića![]()
Znaš šta ti je činitiOvaj pasivno agresivni smajlić ti ne pomaže ni malo![]()

Realno, nijednog muškog ne bije taj glasS obzirom na to da sam glavna ispičutura teme, moram da očuvam svoj rejting![]()
i ja odgovorni za to 
A imala sam triLobica ima samo jednu tetku![]()

Pa bit' će slojevito - trkački šorc ima kratke biciklističke ispod, a preko topa će ići majicaEto vidiš kako si šlatka tako bogougodno slojevito obučena![]()

To je Serpetin?Lobica ima samo jednu tetku![]()
Likere ili rakijice?Vino najslabije podnosim, više sam za kratka pića![]()
A ja vino najboljeVino najslabije podnosim, više sam za kratka pića![]()

Bilo nekad, sad se pripovedaA imala sam tri![]()

Šta se desilo sa tetkama?A imala sam tri![]()
Uh, likere nikako, preslatko...Likere ili rakijuce?
Ne odbijam ni ja ta kratka pića.
Ovo je sa Jahorine prošle god.Gde to pada sneg?![]()
Ubilo se od slojevitosti.. neki malo strastveniji bi sve to mogao pokidat u dva koraka.Pa bit' će slojevito - trkački šorc ima kratke biciklističke ispod, a preko topa će ići majica![]()