Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 14.993
Omiljeni odg mog oca na poruke, sa sve tačkom!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omiljeni odg mog oca na poruke, sa sve tačkom!

Nadam se da radnu površ ne koristiš kao MinkaPogledajte prilog 1815418
Evo je, morala sam prekriti eksplicitan sadržaj koji se reflektovao na mikrotalasnu.![]()
![]()

Koja flekaaaa?kakva ti ovo fleka na staklu? ja bih to vratio kao neispravno

To bi mu već bio treći minusPa nek' neko kaže da kao takav nije zaslužio da ga ignorišeš.![]()

pa ova posred staklaKoja flekaaaa?
Crno la se sve vidi.![]()
Imaš "U redu" mikrotalasnu.Pogledajte prilog 1815418
Evo je, morala sam prekriti eksplicitan sadržaj koji se reflektovao na mikrotalasnu.![]()
![]()
Volela bih da da, ali nemam sUkim!Nadam se da radnu površ ne koristiš kao Minka![]()

Da ti kaže tvoja Agi šta je saznala od lekaraMa jes, ja ne paničim za gore stvari, a 'oću za pritisak, laganeze, nego mi smešno
Meni je bio loš period kada mi je puls divljao, išao do 150-160 i tad nisam paničila, samo nisam mogla da dišem
I tek kad više nisam mogla tako da dišem, cirka posle par meseci ja otišla lekaru![]()
Bukvalno Heroj mikrotalasna, kad donela gazdarica ja pala od smeha.Imaš "U redu" mikrotalasnu.![]()
Stiker, zaklonila nebogougodnost!pa ova posred stakla

šta ti curo radišStiker, zaklonila nebogougodnost!![]()
Ljubi Lo Agiiikuuuuu, hvala ti!!! Baš ću probati da duvamDa ti kaže tvoja Agi šta je saznala od lekara
I UVEK MI POMOGNE
Kako je dr Arun Goš, zaposlen u jednoj liverpulskoj bolnici, jednom prilikom objasnio za Daily Mail, na ovaj način ćete aktivirati vagus nerv (živac lutalac), najduži i najsloženiji kranijalni nerv koji povezuje veliki broj unutrašnjih organa sa centralnim nervnim sistemom i utiče na telo na više načina. Iako palčevi nisu blizu ovog nerva, uz pravilno izvođenje ove tehnike, on se može stimulisati, a dovoljno je da stavite palac u usta kao beba, pritisnete ga usnama kako biste napravili vakuum i jako dunete tako da nimalo vazduha ne izađe.
Dakle,uzme se palac leve ruke u visini srca okrenut ka unutra i napravi se vakuum
Onda se lagano duva u njega nekoliko puta

mehOn bi sličicu bez stikera![]()
Onda se lagano duva u njega nekoliko puta

Eeee, bilo bi zanimljivo da sve znaššta ti curo radiš

Sram ti uš'o k'o i meni, oplakah
Meni je često lupalo srceLjubi Lo Agiiikuuuuu, hvala ti!!! Baš ću probati da duvam
Ali poslednja rečenica me raznela, izvini!![]()

Da mi je dam?On bi sličicu bez stikera![]()

Duvajte ga deco
Želela bih da radim na spirometriji pa ceo dan samo da se dernjam DUUUUUUUUUUUUNIIIIIIIIIII, SAAAAAAD JAČEEEEEEEE DUVAAAAAAAAAAJ DUVAAAAAAAJ, LOŠE DUVAŠ, JOOOOOOOOOOŠ JOOOOOOOŠ JOOOOOOOOOŠ, SAAAAAD DUVAJ JAKOOOOOO!!!!!Meni je često lupalo srce
Od mladosti
A duvam ja šta stignem![]()