Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Ma jes, ja ne paničim za gore stvari, a 'oću za pritisak, laganeze, nego mi smešno 😂

Meni je bio loš period kada mi je puls divljao, išao do 150-160 i tad nisam paničila, samo nisam mogla da dišem 😂
I tek kad više nisam mogla tako da dišem, cirka posle par meseci ja otišla lekaru 😂
Da ti kaže tvoja Agi šta je saznala od lekara
I UVEK MI POMOGNE

Kako je dr Arun Goš, zaposlen u jednoj liverpulskoj bolnici, jednom prilikom objasnio za Daily Mail, na ovaj način ćete aktivirati vagus nerv (živac lutalac), najduži i najsloženiji kranijalni nerv koji povezuje veliki broj unutrašnjih organa sa centralnim nervnim sistemom i utiče na telo na više načina. Iako palčevi nisu blizu ovog nerva, uz pravilno izvođenje ove tehnike, on se može stimulisati, a dovoljno je da stavite palac u usta kao beba, pritisnete ga usnama kako biste napravili vakuum i jako dunete tako da nimalo vazduha ne izađe.

Dakle,uzme se palac leve ruke u visini srca okrenut ka unutra i napravi se vakuum​

Onda se lagano duva u njega nekoliko puta

Da ti kaže tvoja Agi šta je saznala od lekara
I UVEK MI POMOGNE

Kako je dr Arun Goš, zaposlen u jednoj liverpulskoj bolnici, jednom prilikom objasnio za Daily Mail, na ovaj način ćete aktivirati vagus nerv (živac lutalac), najduži i najsloženiji kranijalni nerv koji povezuje veliki broj unutrašnjih organa sa centralnim nervnim sistemom i utiče na telo na više načina. Iako palčevi nisu blizu ovog nerva, uz pravilno izvođenje ove tehnike, on se može stimulisati, a dovoljno je da stavite palac u usta kao beba, pritisnete ga usnama kako biste napravili vakuum i jako dunete tako da nimalo vazduha ne izađe.

Dakle,uzme se palac leve ruke u visini srca okrenut ka unutra i napravi se vakuum​

Onda se lagano duva u njega nekoliko puta
Ljubi Lo Agiiikuuuuu, hvala ti!!! Baš ću probati da duvam 🤣💗💗💗😘

Ali poslednja rečenica me raznela, izvini! :hahaha1:

Meni je često lupalo srce
Od mladosti
A duvam ja šta stignem :hahaha1:
Želela bih da radim na spirometriji pa ceo dan samo da se dernjam DUUUUUUUUUUUUNIIIIIIIIIII, SAAAAAAD JAČEEEEEEEE DUVAAAAAAAAAAJ DUVAAAAAAAJ, LOŠE DUVAŠ, JOOOOOOOOOOŠ JOOOOOOOŠ JOOOOOOOOOŠ, SAAAAAD DUVAJ JAKOOOOOO!!!!!

:hahaha1::kiki:

Back