Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.729
Šta će ti kad se raspadaš svakako?Imam čak i strunjaču.Investirao u zdrav život 20€. Celih. Nema zezanja.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će ti kad se raspadaš svakako?Imam čak i strunjaču.Investirao u zdrav život 20€. Celih. Nema zezanja.
![]()
Srčemo, srkaćemo ako nam je ne zgadiš nečimSrčemo zajedno!![]()
Ja imam na kolenu od ventilatora, ne pitajte kako je nastao, radoznalost.Jesu vam pratili ožiljci te avanture? Fizički ožiljci.![]()

Da ne nažuljam dupe na podu dok mlatim nogama u vazduhu.Šta će ti kad se raspadaš svakako?![]()
Možemo mi odmah da se prešaltamo na gadosti!Ja dva štrika veša ispeglala oni još na temi čaj![]()

Kad ne ideš izgužvana ko miJa dva štrika veša ispeglala oni još na temi čaj![]()
Ja imam na bradi od kad sam ispao iz autobusa
Na potkolenici imam od metka
Na leđima od noža
Na levoj mišici od ogledala
Ispao iz autobusa, nije smešno, ali je smešnoJa imam na bradi od kad sam ispao iz autobusa
Na leđima od noža
Jesu vam pratili ožiljci te avanture? Fizički ožiljci.![]()

Kao beba?Ja imam na kolenu od ventilatora, ne pitajte kako je nastao, radoznalost.
Ali nemam nešto ožiljaka, zaceljuje mi lepo koža generalno. Sad baš razmišljam i zagledam se.
Inače mislim da sam unikat, jedina koja je uspela samu sebe da osakati odmah po rođenju, istog trena.
Napravila doživotni malecki ožiljak na obrazu, ogrebala se k'o drugog da grebem![]()
Ja imam na kolenu od ventilatora, ne pitajte kako je nastao, radoznalost.![]()

Malo u na navijačkim tučama kad sam bio mali decaKo te osakatio?
Misliš Minkin čaj?

Obo moja Cicojka pije vodu od mene
Pogledajte prilog 1810859

Zainteresovan sam za ogledalo.Ja imam na bradi od kad sam ispao iz autobusa
Na leđima od noža
Nisam klasično ispao iz autobusa, više sam krenuo da izlazim a autobus nije stao pa me inercija ponelaIspao iz autobusa, nije smešno, ali je smešno
Pa da, ali odmah istog trena da se ogrebem to je baš ono, baksuz od rođenjaKao beba?Ne verujem da je toliko retko, zato im stavljaju one rukavice, zbog noktića.
![]()
Nije uvažen predlog.Misliš Minkin čaj?![]()