Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Je l afrički grmić?Mogao bi jedan stomililitarski čajčić![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l afrički grmić?Mogao bi jedan stomililitarski čajčić![]()
Danas je bio, sad će atomčićJe l afrički grmić?![]()

A svakako je i čista budalaština loviti, sakupljati korakeNemaju oni ništa sa dužinom koraka, već na osnovu pokreta ruke pokušavaju da pogode da li hodaš. Neka dužina koraka pri normalnom hodu je 60-80cm, zavisno od visine. Nego su ti uređaji u osnovi funkcionisanja neprecizni za korake.![]()
korisnije je napraviti 3000 u miru, uživanju i kontinuitetu-vani, nego 10000 napreskoke, po 2000-3000, unutra, vani, po kancelariji, sobi, hodniku itd.
Kao orijentacioni broj, zabava, motivacija je ok. A i ja to čisto okačim kao nekuA svakako je i čista budalaština loviti, sakupljati korakekorisnije je napraviti 3000 u miru, uživanju i kontinuitetu-vani, nego 10000 napreskoke, po 2000-3000, unutra, vani, po kancelariji, sobi, hodniku itd.
Al jesu ovaj atom zabiberili dušmanski, mislim ok mi đumbir, ok biber, ok i karanfilići, to mogu i često žvačem, ali su previše svega nekako nagurali. Ali pijem!peglate?

Kad su mi mogli podvaliti da pojedem mudo od ovce, mogu sve.
А ја ћу да касније скрцкам неколико орашчића.I ja ću posle jedan čajčić![]()

Žene. To vrišti zbog muhe, a ovamo bi volu rep iščupalaI posle kuka "ja ne moju... grozno... znači, užas" a potrpa sve ovo u jedan post.Folirant level pro.
![]()

Kao orijentacioni broj, zabava, motivacija je ok. A i ja to čisto okačim kao nekuprovokacijicu, da imamo oko čega raspravljati, a u suštini nikome nije bitno.
Ovako nešto:
Pogledajte prilog 1810770

Koji je sad to?Al jesu ovaj atom zabiberili dušmanski, mislim ok mi đumbir, ok biber, ok i karanfilići, to mogu i često žvačem, ali su previše svega nekako nagurali. Ali pijem!

Atom, nagovorio HerojKoji je sad to?
Meni vrijeme za drugi danas![]()
Samo uz ispravku da nije vo već ovan i da nije rep već nešto drugo, a inače si potpuno u pravu.Žene. To vrišti zbog muhe, a ovamo bi volu rep iščupala![]()