Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Da, molim. Samo da ja ne kuvam.Oš ti brokulice?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, molim. Samo da ja ne kuvam.Oš ti brokulice?![]()
Tim tempom opustećeš internet.Stavite ga i vi na ignor![]()
Taj smajli je za tebe i vršnjakinju.Može Lo i da te nahrani![]()
Ne, činim ga boljim za sebeTim tempom opustećeš internet.![]()

Nismo mi sebične, može da bude i za stare čikeTaj smajli je za tebe i vršnjakinju.![]()

Naslovna se preskače.Ne, činim ga boljim za sebe
Da posjećujem više teme Krstarice, cEnim da bi mi svaki drugi član bio na ignoru
Možda je do mene![]()
Fali mi često ova reakcija:Što mijenjaš reakcije kao onda avatare ?![]()
E pa i ja sam kao potaž ali ne volim mnogo gusto kad je, a skroz se lako i brzo sprema.Kako je praviš ?
Ja probala kao potaž jednom, i ispalo mi bezveze. Nisam ponavljala![]()

Žrrvuj se, oženi se, reši bar taj problem, dok istovremeno 5 novih natovariš sebi na kičmu.Da, molim. Samo da ja ne kuvam.![]()

Ja brokoli volim sa jednim krompirom da stavim, bude još lepše.Hvalaa
Ja sam slično pravila samo sam imala i tikvicu pa sam i nju stavila pošto mi je sam potaž sa tikvicom super, ali kad sam dodala brokoli nešto mi se nije dojmilo.
Možda je trebalo manje brokolija da stavim![]()
da je muškim Bikovima (i onim sa Bik particijama) skoro pa najbitnija stvar kod žena da znaju da kuvaju, i to dobro 
Te takve stvari umeju da budu bezukusne same po sebiKako je praviš ?
Ja probala kao potaž jednom, i ispalo mi bezveze. Nisam ponavljala![]()
Kuvaricu, pročitah ja drugačije.Zamijetihda je muškim Bikovima (i onim sa Bik particijama) skoro pa najbitnija stvar kod žena da znaju da kuvaju, i to dobro
Znači tražimo kuvaricu![]()

I sami umeju da kuvaju!Zamijetihda je muškim Bikovima (i onim sa Bik particijama) skoro pa najbitnija stvar kod žena da znaju da kuvaju, i to dobro
Znači tražimo kuvaricu![]()
Neka, ješću ja 'leba i džema.Žrrvuj se, oženi se, reši bar taj problem, dok istovremeno 5 novih natovariš sebi na kičmu.
Mi ćemo da ti pišemo preporuke, ja ću oglas da dam i oženim te za dan!![]()
Ja stavila skoro čitav onaj mali brokoliJa brokoli volim sa jednim krompirom da stavim, bude još lepše.
Moguće da si mnogo brokolija stavila.
A kad spremam od tikvica, samo tikvice stavim, ne mešam ni sa čim.
Sad se setih i krem supe od pečuraka, volela sam to nekada.![]()

Evo još šolja novihsrk srk! Pogledajte prilog 1810635

Mljac!Ja stavila skoro čitav onaj mali brokoli
A u potaž od tikvice ubacim isto krompir, mrkvu i luk. Na kraju dodam mrvu limunovog soka, to sam vidjela kod nekog na 24kitchen, i serviram sa prepečenim sjemenkama bundeve.![]()
I Kuki i Snowko istoKuvaricu, pročitah ja drugačije.![]()
Da, i Kirilo je vazda o hrani pričao, je l' se sećaš kad nas terao da opisujemo ukuse torti?![]()

Moj deda Evgenije me je zezao kad izvoljevam za hranu, da ću jesti ENGEČA!Neka, ješću ja 'leba i džema.Plus čajčić/čajić. Dosta.
Setih se vica: Tek što sam naučio kamilu da uopšte ne jede i ne pije - ona odlučila da crkne.![]()