Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Come Here Lets Go GIF by The Late Late Show with James Corden
Smiri se.

Ideš da čekaš sabah sa šejtanom? :)
Da ti objasni majka
Samhain originalno, to jest All Hallow eve ili ti veče svih svetih,jer prethodi tom prazniku, u Meksiku je 2. novembra, je Dan ili Noć mrtvih
Dakle originalni keltski Samhain koji ja jedino i priznajem, je noć kad je veo između sveta živih i sveta mrtvih najtanji
To je prilika da se sretnu dragi pokojnici i daju im darove
Jack O Lantern i!iti bundeva sa svećom, služi da propusti dobre duhove predaka a zaustavi loše

Da ti objasni majka
Samhain originalno, to jest All Hallow eve ili ti veče svih svetih,jer prethodi tom prazniku, u Meksiku je 2. novembra, je Dan ili Noć mrtvih
Dakle originalni keltski Samhain koji ja jedino i priznajem, je noć kad je veo između sveta živih i sveta mrtvih najtanji
To je prilika da se sretnu dragi pokojnici i daju im darove
Jack O Lantern i!iti bundeva sa svećom, služi da propusti dobre duhove predaka a zaustavi loše
Mama, otišla je na koncert Z Pušenja, a meni jedna od dražih pjesama Dok čekaš sabah za šejtanom :)

Sećam se da si na analu pominjao ili neko drugi, neko dopisivanje od 03-04h noću, dopisuješ se i ispada ti telefon iz ruke.

Ili na usedelicama dok je Count bio tu ili na pozitivicima
Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru. 😁 Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim:zper:" i ja čekam nešto hot a ona blok. 🤣🤣 I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala. 🤣

Gle ovo, k'o da si znao, baš se danas opet avetinja aktivir'o na WhatsApp-u, prvo kukao k'o kukavac sinji što sam ga blokirala na Viberu, a onda je nastavio priču na Vibera, znači blok mu se opet smeši za 3,2,1. :hahaha1:

Ali kad kaže, ja ti ne želim ništa loše. :zcepanje:

Da mu napišem da sam leeez ili da sam udata, da vidimo veselje.:srecna::hahaha1:

Aj poruke, ali poziv, pa druže, ja se svojima nekad ne javim, a gledam u telefon, a 'oću tebi.

Pa dobro, lakše je kad nekoga ne poznaješ, mene se svezao lik kojeg sam poznavala dok sam studirala, nikada ništa nije bilo ni u nagovještaju dok smo se družili, unazad godinu dana (sreli se slučajno na ulici) me baš smara, sreća živi daleko pa eto ne trpim ga često, prestanem odgovarati i budem mirna. Sad se ponovo javlja, dolazi pa bi da mi krv pije :( Još mu glupača tada dala broj telefona, rekla gdje radim, jedan dan banuo na posao :D
Znači roknuću se.

Možda sam ja previše fina, šta znam, mada i nisam, jasno sam mu rekla da me ne zanima, odbila izaći s njim, ali nisam ga blokirala, povremeno se javi i ja odgovorim sa 2-3 riječi max.
Mislim da sam našla rješenje ako mi bane na posao, samo da još kolega pristane da mi glumi frajera, a trebao bi, duguje mi :D

Mislim da je ovo jedno od resenja za vase probleme ili da Lo ode u Sarajevo i slazete da ste lezbejeke koje planiraju da se vencaju u Kelnu :D

Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru. 😁 Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim:zper:" i ja čekam nešto hot a ona blok. 🤣🤣 I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala. 🤣
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

E to je to

Ipak me sećanje služi :kiki:

Znaci da preskocim Tinder :mrgreen:

Joj nije se rodio taj s kojim bih pisala do 3 sata ujutro :D
Kakve dijagnoze!
Eeeh, ja sam znala ne da pišem, nego da pričam do ranog jutra :rumenka:

I to da se nakon 2h probudim sva vesela kao leptirić, a sad ako ne odspavam bar 7h sam nervozna :tiganj:

Back