Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.377
Nisam siguran da je on ali mi ostalo to u sećanju za ispadanje telefona, da ga je lupio telefon po faci pa ga probudioJuuuu, on se dopisivao sa više njih, ko bi rekao!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran da je on ali mi ostalo to u sećanju za ispadanje telefona, da ga je lupio telefon po faci pa ga probudioJuuuu, on se dopisivao sa više njih, ko bi rekao!![]()
A žali se kako nikad nije uboo dobitak!A samo jedna bila aseksualna![]()
Misliš oćelavio zbog piskaranja do 3-4 sataA žali se kako nikad nije uboo dobitak!
A samo mu jedna frigidna u moru ostalih pohotnih!
Zato oćelavio pre vremena, ccc, vukle ga za kosu.
Nisam siguran da je on ali mi ostalo to u sećanju za ispadanje telefona, da ga je lupio telefon po faci pa ga probudio

Da ti objasni majkaIdeš da čekaš sabah sa šejtanom?![]()
Mama, otišla je na koncert Z Pušenja, a meni jedna od dražih pjesama Dok čekaš sabah za šejtanomDa ti objasni majka
Samhain originalno, to jest All Hallow eve ili ti veče svih svetih,jer prethodi tom prazniku, u Meksiku je 2. novembra, je Dan ili Noć mrtvih
Dakle originalni keltski Samhain koji ja jedino i priznajem, je noć kad je veo između sveta živih i sveta mrtvih najtanji
To je prilika da se sretnu dragi pokojnici i daju im darove
Jack O Lantern i!iti bundeva sa svećom, služi da propusti dobre duhove predaka a zaustavi loše

Misliš da je samo pisao?Misliš oćelavio zbog piskaranja do 3-4 sata![]()
Znam tu pločuMama, otišla je na koncert Z Pušenja, a meni jedna od dražih pjesama Dok čekaš sabah za šejtanom![]()
Ne znam, sačekaćemo ga da nam razjasniMisliš da je samo pisao?![]()
Šta si se raspomamioooo, ruke k sebi!

Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru.Sećam se da si na analu pominjao ili neko drugi, neko dopisivanje od 03-04h noću, dopisuješ se i ispada ti telefon iz ruke.
Ili na usedelicama dok je Count bio tu ili na pozitivicima
" i ja čekam nešto hot a ona blok. Gle ovo, k'o da si znao, baš se danas opet avetinja aktivir'o na WhatsApp-u, prvo kukao k'o kukavac sinji što sam ga blokirala na Viberu, a onda je nastavio priču na Vibera, znači blok mu se opet smeši za 3,2,1.
Ali kad kaže, ja ti ne želim ništa loše.
Da mu napišem da sam leeez ili da sam udata, da vidimo veselje.
Aj poruke, ali poziv, pa druže, ja se svojima nekad ne javim, a gledam u telefon, a 'oću tebi.
Pa dobro, lakše je kad nekoga ne poznaješ, mene se svezao lik kojeg sam poznavala dok sam studirala, nikada ništa nije bilo ni u nagovještaju dok smo se družili, unazad godinu dana (sreli se slučajno na ulici) me baš smara, sreća živi daleko pa eto ne trpim ga često, prestanem odgovarati i budem mirna. Sad se ponovo javlja, dolazi pa bi da mi krv pijeJoš mu glupača tada dala broj telefona, rekla gdje radim, jedan dan banuo na posao
Znači roknuću se.
Možda sam ja previše fina, šta znam, mada i nisam, jasno sam mu rekla da me ne zanima, odbila izaći s njim, ali nisam ga blokirala, povremeno se javi i ja odgovorim sa 2-3 riječi max.
Mislim da sam našla rješenje ako mi bane na posao, samo da još kolega pristane da mi glumi frajera, a trebao bi, duguje mi![]()
I ovdje se pičuladija se raduje ovoj večeri, ja sam sredila najdražeg komšijuZnam tu ploču
još je vani!
ima 5 godinica!Pa nije da se to samo meni dešava.Nisam siguran da je on ali mi ostalo to u sećanju za ispadanje telefona, da ga je lupio telefon po faci pa ga probudio
Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru.Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim
" i ja čekam nešto hot a ona blok.
I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala.
![]()

E to je toIspada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru.Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim
I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala.
![]()

Ne pitaj me nista.Proslost mi opet kuca na vrata.Šta si se raspomamioooo, ruke k sebi!
Šta bi ono da sa Vodolijama nikad ništa, a sad me zivkaš tu.![]()
Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru.Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim
![]()

Eeeh, ja sam znala ne da pišem, nego da pričam do ranog jutraJoj nije se rodio taj s kojim bih pisala do 3 sata ujutro
Kakve dijagnoze!

Ma pristaće onMislim da je ovo jedno od resenja za vase probleme ili da Lo ode u Sarajevo i slazete da ste lezbejeke koje planiraju da se vencaju u Kelnu![]()
Eeeh, ja sam znala ne da pišem, nego da pričam do ranog jutra
I to da se nakon 2h probudim sva vesela kao leptirić, a sad ako ne odspavam bar 7h sam nervozna![]()
Kažem ja da se bez Vodolija ne mere! Pamtiš ih celog života.Ne pitaj me nista.Proslost mi opet kuca na vrata.