Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.233
Ja sam uvek fin!Reče ti! A bio si nekad fin![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvek fin!Reče ti! A bio si nekad fin![]()
Stvarno jesiJa sam uvek fin! Pogledajte prilog 1809600
Prutić, prutićĆude, pomisliće ljudi svašta![]()

Djeluje kao da je unutra bombaJao imam čuveni zeleni čaj zove se gunpowder!
Lele,lele, koji speed daje, bolji nego kahva
Baš ovaj imam
![]()
Mislim da je sve to hibiskus i šipak sa aromom jagodeVidim sad da Fructus ima jagodu sa vanilom, zanimljivo mi djeluje![]()
Pa ne zove se džabe takoDjeluje kao da je unutra bomba![]()
Ne možemo da potvrdimo, samo da demantujemoJa sam uvek fin! Pogledajte prilog 1809600

Za šta će ti ? Da crtaš po vlažnoj zemlji posle kiše ?Prutić, prutić![]()

Mislim da je sve to hibiskus i šipak sa aromom jagode

I mene bi povukao naziv, ali u pravu je Aždaja.Vidim sad da Fructus ima jagodu sa vanilom, zanimljivo mi djeluje![]()

Oni su bar organskiAli čitam za neki limun čaj iz DM-a deklaraciju i od limuna ima 9% nekih ulja i 0,1% kore. A slika limuna u krupnom planu.![]()
Setih se sad da je imao onaj smajli koji bode drugog prutićem, kao da proverava da li je živ ili traži đavolaZa šta će ti ? Da crtaš po vlažnoj zemlji posle kiše ?![]()
Čaj je kriv.Previše ste agresivni![]()
Popijte lavandu, kamilicu, lipu, matičnjak ili valerijanu da se malo umirite, čiko.Čaj je kriv.![]()

Setih se sad da je imao onaj smajli koji bode drugog prutićem, kao da proverava da li je živ ili traži đavolaTaj mi treba. Ma svi sa prutićem.
![]()
Ja pijem ovaj sa valerijanom i matičnjakomPopijte lavandu, kamilicu, lipu, matičnjak ili valerijanu da se malo umirite, čiko.![]()
Znaš šta bi frojd rekao za prutićMa svi sa prutićem

Pa i ti si.