Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.485
Nego Lo, Serp i Pepe, koje bombonjere jedete? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jes, svi se sad sexaju nakon večere i dobrog vinau toplom krevetu, na poslu im rekli sutra ne morate na posao, bitnije je da se izhebete i nauživate. Javiće se u pauzi kad budu mećali neku moćnu i sočnu bombonjeru u usta
![]()

Neću, hvala.Šta piješ i zaštooooo?
Jedno veče pivo u neograničenim količinama, drugo veče čajČić.
Oš đumbiraaaa?![]()
Sutra kupi RooibosKonzervativac. Vidim sliku limuna na kutiji - kupim. Dosadi to - uzmem kamilicu u rinfuzi.![]()
ali bez dodataka, nikakve vanilije, limun i ostala muda. Zahvalićeš mi uveče 
Hoćeš da nam kupiš?Nego Lo, Serp i Pepe, koje bombonjere jedete?![]()

Ma može, vazdaHoćeš da nam kupiš?![]()
![]()

CrkohJa pročitala,
Pa što ne rasporediš ta tri KORAKA u toku dana, a ne odjednom.![]()

Ne kontam, zar ne jedeš i inače uveče?Onda bih morao uveče da jedem.![]()
Neću na zid, on ide u moj čajČić da mi ga zaljuti malko, to je zdravo!Neću, hvala.Okači ga na zid, kao prave rogove.
![]()

Ne znam ja, ja evo pojela šaku lješnjaka, pijem ohlađenu kafuA ja ne smem da pijem alkohol pre smene
Nemam pojma ko kako radi Minka, moje normalno radno vreme je drugima nenormalno.
A ko sve ima bombonjeru?
Pitam za drugaricu![]()

Mogu čokoladne školjke kad već nudišNego Lo, Serp i Pepe, koje bombonjere jedete?![]()

Šta će da mi bude?Sutra kupi Rooibosali bez dodataka, nikakve vanilije, limun i ostala muda. Zahvalićeš mi uveče
![]()
Daj to, bona, nama, šta će njemu slatkiši, svaki dan su mu ruke u slatkome.Ma može, vazda
Imam jednu, čuvam je za ginekologa, ali svakako je pred istek roka![]()

Ne znam ja, ja evo pojela šaku lješnjaka, pijem ohlađenu kafu![]()

Kupi u DM-u, u Lidlu, bilo gdje. Neće ti biti ništa, jedini čaj na svijetu kojeg čak i trudnice mogu piti koliko žele. Dobar. Poslušaj me, ebote!Šta će da mi bude?Ne znam ni gde tu egzotiku da tražim.
![]()
Je l od 3 komada?Crkoh
A ne mogu se nasmEjati iz stomaka, boli mee
Radila trbušnjake danas, odmah upalu dobila![]()
Ma može, vazda
Imam jednu, čuvam je za ginekologa, ali svakako je pred istek roka![]()

U poslednje vreme ne. Kad pijem čajeve, nemam potrebu. Eventualno po neki običan keks za živce.Ne kontam, zar ne jedeš i inače uveče?![]()

Jes na dijeti ili je ona na tebi?U poslednje vreme ne. Kad pijem čajeve, nemam potrebu. Eventualno po neki običan keks za živce.![]()

Di mi je mikrofoooon, stalno mi ga sklanjate od mene?!![]()
Pa nisam samo njih radilaJe l od 3 komada?![]()

Nisi mi ga utakla, sabotiraš me!