Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Alava si taman kao Obli!samo probanda vidim da nije pokvaren..... zbog tvoje sigurnosti
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alava si taman kao Obli!samo probanda vidim da nije pokvaren..... zbog tvoje sigurnosti
![]()

Juče sam kačila, iskaču iste i meni![]()
svima nam iskačuJesamAlava si taman kao Obli!![]()

HejNe bih da ga skidamo, ipak je čika u godinama![]()
Kažu da je jutro pametnije od noći, pa ne moramo sad da mučimo naše male glave![]()

Pa dobro, bar će vam ostati u glavi da treba da koristite zaštitusvima nam iskaču

Evo ih @Shadow_woman, tiho sad, hodaj na prstima.
Univerzum nam šalje poruku. Ignorisaćemo kao i do sadsvima nam iskaču

Vi, kao glavne na temi, treba da sa razumevanjem prihvatite svaku zalutalu ovcuNe bih da ga skidamo, ipak je čika u godinama![]()

Ja ne želim da se Vrbopuc zaključa, pa se zato suzdržavam s piskaranjemMožemo tebe staviti, ali nema poente kad i bez toga ne pišeš![]()
![]()

U drugoj kafani smo se otimali Snowko i ja oko jednog kolača i fora je bila da okačimo sliku da sudije procene kome je potrebniji kolač.... moj tugaljiv pogled je pobedioAlava si taman kao Obli!![]()

Evo ih @Shadow_woman, tiho sad, hodaj na prstima.
Ne. Prvo rešetanje, pa ko pretekne - pretekneVi, kao glavne na temi, treba da sa razumevanjem prihvatite svaku zalutalu ovcu![]()

Mda, vrbopucketaš ti sa komšinicamaJa ne želim da se Vrbopuc zaključa, pa se zato suzdržavam s piskaranjem![]()

U drugoj kafani smo se otimali Snowko i ja oko jednog kolača i fora je bila da okačimo sliku da sudije procene kome je potrebniji kolač.... moj tugaljiv pogled je pobedio![]()
Uhhh...ne mogu da vas ispratim...a možemo ga skinuti, ali i ne moramo ako ne želiš
Nemoj na mene teške i zlobne odluke, kako tad da koristim Pogledajte prilog 1808749![]()

Ja ne želim da se Vrbopuc zaključa, pa se zato suzdržavam s piskaranjem![]()
pazi, da ne sedneš na mačku .... to je naša zajednička kafanska mačkaUhhh...ne mogu da vas ispratim...
Prvo se pusila ves masina
Onda ste se pojedini skinuli za spavanjac
Onda je @Shadow_woman pripremila orgije uz inkognito sumnjive kolace sa @Mali Heca
u dnevnoj sobi a za tu namenu.
Onda su svi pod insomnijom
@Pepeljuginazlapolusestra vrsi skidanje dok joj @Serpenti bodri da bude grublja u tome
![]()
![]()
Ja cu za sada na fotelju ovde u cosetu da ne smetam![]()

svako sebe
Šta je on kačio?![]()

Pa vidiš da možeš da ispratišUhhh...ne mogu da vas ispratim...
Prvo se pusila ves masina
Onda ste se pojedini skinuli za spavanjac
Onda je @Shadow_woman pripremila orgije uz inkognito sumnjive kolace sa @Mali Heca
u dnevnoj sobi a za tu namenu.
Onda su svi pod insomnijom
@Pepeljuginazlapolusestra vrsi skidanje dok joj @Serpenti bodri da bude grublja u tome
![]()
![]()
Ja cu za sada na fotelju ovde u cosetu da ne smetam![]()
Mda, vrbopucketaš ti sa komšinicama![]()

Snowko je skroman, Marko možda traži i nešto više jer je ScoVjerovatno im traži cmoke kao Snowko
![]()
![]()

Time ćemo kapke da vam zalepimo da spavate

Snowko je skroman, Marko možda traži i nešto više jer je Sco![]()
zašto su meni iznad glave Zaptivne mase i lepkovi?