The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.465
Ма нема везе то је вентил такође.Slabo ja psujem i u rl. Više psujem na internetima![]()
Ја имам омиљену псовку коју овде нећу рећи.
Само ћу нагласити да колеге имају надимак за мене.
Набијач.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма нема везе то је вентил такође.Slabo ja psujem i u rl. Više psujem na internetima![]()

Više podseća na Bejb.Džoooordž!
Divno je.Ma evo obaveze... đa tamo, đa ovamo, trči gore, trči dole, drži prži... i tako... kako je na lepom plavom Dunavu?

Kaze Instagram da ti je Beitrag entfernt, a ja bas htela da kliknem.

Kaze Instagram da ti je Beitrag entfernt, a ja bas htela da kliknem.![]()
Da li je moguće da KundK monarhija u nečemu zaostaje za SrbijomMi u Austriji jos nemamo HBO,
Daaa. Ima toga. Austrija se polako prilagodjava na promene, ali kad se prilagodi onda to bude bez greske.Da li je moguće da KundK monarhija u nečemu zaostaje za Srbijom![]()
A što svi imamo ove staklene šalice od nes kafe
A što svi imamo ove staklene šalice od nes kafe![]()

Срце дадох за Поароа у верзији са Дејвидом Сачетом како кажу Британци.Veceras Hercule Poirot, BBC verzija.
Ne onaj prostakluk sa Kenneth Branagh.
Inace, imamo Amazon Prime zbog narucivanja i kao sa tim mozes da gledas i filmove i serije koje imaju.
Medjutim, samo mali deo je zaista besplatan. Sve ono sto bih ponovo pogledala, tipa: Lord of the Rings, Hobbit, House of Dragon, Game of Thrones i sl. se ekstra placa. Pa i Hercule Poirot i neke ekranizacije Charles Dickens romana.
Da bi pogledali Game of Thrones za sve epizode treba da platimo nesto ispod 200€.
Bas su vickasti.
Mi u Austriji jos nemamo HBO, al se prica da bi to trebalo da bude omoguceno od sledece godine.
Ja imam čaše od eurokrema i velike i male.
Imam i dve sa stopicom.

Gde kod vas, u Beč?Divno je.
Dodji malo i kod nas.
Nema veze ako ne mozes da ispratis o cemu pise. Ne mogu ni ja uvek.![]()
Imam je i ja.Imam ja i Milka šoljicu![]()
Jesi li napravila čajčić?Imam ja i Milka šoljicu![]()

Imm na poslu tu, ne pijem iz nje više ali imam, divna jea nije, pepco je
Od kafe sam nekad davno imala doncafe crvene![]()

Jesi li napravila čajčić?![]()