Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Slabo ja psujem i u rl. Više psujem na internetima :lol:
Ма нема везе то је вентил такође.
Ја имам омиљену псовку коју овде нећу рећи.
Само ћу нагласити да колеге имају надимак за мене.
Набијач.
:hahaha::hahaha::hahaha:

Kaze Instagram da ti je Beitrag entfernt, a ja bas htela da kliknem. :zplez:
Screenshot_20251029_193716_Instagram.jpg

Veceras Hercule Poirot, BBC verzija. ❤️
Ne onaj prostakluk sa Kenneth Branagh.

Inace, imamo Amazon Prime zbog narucivanja i kao sa tim mozes da gledas i filmove i serije koje imaju.
Medjutim, samo mali deo je zaista besplatan. Sve ono sto bih ponovo pogledala, tipa: Lord of the Rings, Hobbit, House of Dragon, Game of Thrones i sl. se ekstra placa. Pa i Hercule Poirot i neke ekranizacije Charles Dickens romana.
Da bi pogledali Game of Thrones za sve epizode treba da platimo nesto ispod 200€.
Bas su vickasti.

Mi u Austriji jos nemamo HBO, al se prica da bi to trebalo da bude omoguceno od sledece godine.

Da li je moguće da KundK monarhija u nečemu zaostaje za Srbijom😱
Daaa. Ima toga. Austrija se polako prilagodjava na promene, ali kad se prilagodi onda to bude bez greske.

U Srbiji si mnogo pre mogao da platis parking putem sms-a i sl. stvari.

Sad sam videla da HBO nema ni u Nemackoj, Svajcarskoj, Italiji i jos nekim zemljama EU.

Veceras Hercule Poirot, BBC verzija. ❤️
Ne onaj prostakluk sa Kenneth Branagh.

Inace, imamo Amazon Prime zbog narucivanja i kao sa tim mozes da gledas i filmove i serije koje imaju.
Medjutim, samo mali deo je zaista besplatan. Sve ono sto bih ponovo pogledala, tipa: Lord of the Rings, Hobbit, House of Dragon, Game of Thrones i sl. se ekstra placa. Pa i Hercule Poirot i neke ekranizacije Charles Dickens romana.
Da bi pogledali Game of Thrones za sve epizode treba da platimo nesto ispod 200€.
Bas su vickasti.

Mi u Austriji jos nemamo HBO, al se prica da bi to trebalo da bude omoguceno od sledece godine.
Срце дадох за Поароа у верзији са Дејвидом Сачетом како кажу Британци.
Он је краљ глуме заиста, гледао сам га у многим другим улогама.
Иначе хрватска телевизија ових дана седдмично врти серију "Стазама Агате Кристи"
где је сада већ матори Дејвид домаћин и путује по свету тамо где је била и она и црпела инспирацију.
Иначе, он није САЧЕТ већ СИШЕ у француској верзији, а и то сам сазано недавно преко ББЦ серијала...
Познате особе траже претке...и тако...рећи ћу само да НИЈЕ ни Француз иако има француско презиме...
Погледај ако нађеш негде тај серијал, веома је занимљив, нећу да ти кварим изненађење у гледању.

Back