EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 655
Kod mene uticnice postavljene na svako malo, a soba mala, nemoguce imati toliko rastojanjeutičnica mora biti bar 70cm od kreveta ako je aktivna dok spavaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene uticnice postavljene na svako malo, a soba mala, nemoguce imati toliko rastojanjeutičnica mora biti bar 70cm od kreveta ako je aktivna dok spavaš
KaCu onda napunit' telefon?Nikada ali nikada ne ostavljaj punjač uključen noću dok spavaš.
Napuniš prije spavanja. Sad postoje brzi punjači. Znaš kad bi mene u mojih 6 sati sna probudio alarm zbog dima?KaCu onda napunit' telefon?.
Naravno, bolje ga je ne ostavljati ukljucenog, narocito ako je neki fals punjac.
Meni je veci problem TA pec. Jak potrosac, a drzi se ukljucen nocu. Ima on sigurnosni termostat, koji iskace usljed prevelikog grijanja peci - ali stvar je u tome sto u vecini stanova nisu adekvatne instalacije (osim u stanovima koji imaju trofaznu uticnicu iskljucivo namjenjenu za TA pec, gdje je predvidjeno grijanje na taj nacin). Topljenje uticnice ili grijanje provodnika nece izbaciti osigurac.
Nije lose imati detektor dima, koji bi se aktivirao da zvoni i da te probudi u slucaju pojave dima u stanu (ovamo na Zapadu je obavezan, i dolaze u stanove da ga ispitaju redovno). Mada nekad zna da zvrlji kad se nesto przi.
. Ja mislila da je fora. Prava drugarica, meni bi bilo malo tuzno da niko nije bio. sad može i šargarekeShadow bravo za resene zubice!
Mesec i po je nista. Meni je moj visedecenijski zubar, koji je fejk u penzji, a ceo zivot radi fazon medonje iz komsiluka. Znaci cena za vise zuba manja, naplati, ne naplati. Samo nemoj da ga pitas za skidanje kamenca, on je za fine radove. Kul lik, tamo neka mala jahtica i dize sidro sa drustvom kad god moze, bas je bio kao gusar, sad se smanjuje sa godinama. Dakle on je ludak meni drzao zub dok mi glava nije otekla, samo je slezao ramenima. Te ajde lek, te bez leka, te otvoren, te sa vaticom, te zatvoren, pa opet. Bilo je jasno da nema pomaka, jok on uporan mesecima. Takav niz mi se namestio, kad sam ga menjala jos gore, da ja godinu i po dana nisam imala tu stranu upotrebljivu za zvakanje. Sa mostom posle kod druge ista prica. Niko me nije slusao koliko je lose. Pa su mi posle urnisali i nosece zube, jedva ih izlecili, mesecima. Dve ture oticanja, meseci orvazila i antibiotika, snimci, 3d snimanja koja posle nemaju na cemu da otvore...msm ovo je ukratko. I dan danas mi se vracaju tegobe oko mosta. Ono tamo leto mi je bilo unisteno.Moj kolega mjesec i po liječio zub, išao svaki treći dan i juče mu ga izvadili![]()
Evo me na poslu Mocika, na Badrijevom ti snaga oslabila <3di si minka senni ga olabavila ♥

Čestitam!Za sve vas neverne tome koje ne verujete da sam završio najstariji zanat na svetu evo imam i uverenje, napismeno i pečatirano
https://ibb.co/PZ0wFtwB