Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi. Šta si u podznaku, u kom znaku su ti Mjesec, Mars i Venera ?
Ne znamZavisi. Šta si u podznaku, u kom znaku su ti Mjesec, Mars i Venera ?

Jel znaš da stvarno postoji prepiska između Vuka ( Škorpije) i Miloša Obrenovića ( Ribe), gde su se nešto zakačili, te je Miloš diktirao ćati (jer je bio nepismen) pismo koje je vako počinjalo:
To isto da odeš da ti neko gleda u kuglu: evo ti kugla pa gledaj
Da, kopiraj to ovdeTo isto da odeš da ti neko gleda u kuglu: evo ti kugla pa gledaj
Šta tačno da javim, oš ovo šestarom nacrtano?![]()
Jes da platim 40.000 ko ona, neka hvalaProđi s Lo kroz crveno![]()
)
Blagoglagoljivi Vuk!Jel znaš da stvarno postoji prepiska između Vuka ( Škorpije) i Miloša Obrenovića ( Ribe), gde su se nešto zakačili, te je Miloš diktirao ćati (jer je bio nepismen) pismo koje je vako počinjalo:
" Je.bem ti ja Vuče mater!"
A Vuk mu odgovara:
" Je.bem ja tebi i oca i mater!

Pij šampanjac! Moj!
Ćude!![]()

Zavisi od znaka na vrhu 7 i vladara 7, npr mars i saturn kao vladari 7 i u konjukciji su no noTo prvi put čujem od tebe.
Zašto?
Platila sam i za tebe i za sebe, šta se sekiraš!Jes da platim 40.000 ko ona, neka hvala

Ćera moja, Mesec u Ribama ko majka!

Spakuj se sam, bolje nego da te mi pakujemo![]()
RibaE koji znak meni najbolje odgovara, ono da ga neću odležati i to?![]()

Dobro, to mi je jasno, ali kod vas su oba Mo. Doduše jesu u Sa znakuZavisi od znaka na vrhu 7 i vladara 7, npr mars i saturn kao vladari 7 i u konjukciji su no no
Pogotovo ako muški saturn legne na ženski mars
To je ono što zavšri u novinama ubila ga sekirom na spavanju posle 20 godina braka iz čista mira
***** iz čista mira, trpela dok nije pukla ko kokica
Pa ako ima Sumce na njenom Mesecu, što da ne