Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.256
Ti isto tako nisi mogao miran ni na ani. Sećam te se.Misliš da čovek može da živi, a da ne zna šta mu kaže natalna karta?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti isto tako nisi mogao miran ni na ani. Sećam te se.Misliš da čovek može da živi, a da ne zna šta mu kaže natalna karta?![]()
Ček sad pokušavam da se setim kako se zove ono što imam. Nije sinus, nije sekans, nije kosekans...Ti isto tako nisi mogao miran ni na ani. Sećam te se.![]()
Al mogu da budu lepi,bez daha da ostaneš!Alergična sam na njih prirodno.
To patetično, to pasivno agresivno, to manipulativno ali onako perfidno, a što mogu da slažu bez da trepnu to je tek posebna priča
![]()
E to me i ebaloAl mogu da budu lepi,bez daha da ostaneš!
Ali, ali... to je baš zicerJa samo ne volim da me zajebavaju za astro
Al u auštini mi je potpuno svejedno dal neko veruje u to
Ja ni pogledala oči nisam .DJezive oči.A telo uzgojeno do savršenstva.
![]()
Ti ne voliš svetle oči za razliku od mene, dakle ovo nije normalno koliko je lepoE to me i ebalo![]()

Ma svijetle mi nekako njanjaveTi ne voliš svetle oči za razliku od mene, dakle ovo nije normalno koliko je lepo
Pogledajte prilog 1806732

E to se i ja pitamZna li iko kako je Barsa igrala? Pero mi duguje neke pare. Možda![]()
DrogošTi ne voliš svetle oči za razliku od mene, dakle ovo nije normalno koliko je lepo
Pogledajte prilog 1806732
A zamisli skine se a tamo 6 cmA telo uzgojeno do savršenstva.![]()
Ma svijetle mi nekako njanjave![]()

Još igraju, počeli pre 15 minutaE to se i ja pitam
Prorekla sam da će Barsa da pukne
Imaš sve u svačem ko i svi miMeni bivša rekla da imam nešto u nečem, do nedavno sam se sećao kako se to zove, ali sad sam zaboravio.![]()
Ma kontam da peglam, a ako sam bogata ne moram ni da peglam, zato pitamE to se i ja pitam
Prorekla sam da će Barsa da pukne
E to, ali ima neko ime za to.Imaš sve u svacem ko i svi mi
Rekla ti je da imaš puno planeta u Škorpiji
Puta Barsa,puta Barsa, aši maši da promaši!Još igraju, počeli pre 15 minuta
Meni to spada u nešto najosnovnije, da zna da napravi što voli da jede, da zna iza sebe da pospremi, počisti..Jesam li ja jednina na planeti kojoj je totalno neprivlačan muškarac u kuhinji?Znači može ući kafu da napravi i to je to.

Jezive oči.A telo uzgojeno do savršenstva.
![]()
SekstilČek sad pokušavam da se setim kako se zove ono što imam. Nije sinus, nije sekans, nije kosekans...