Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.443
Pokojnog Džeja neko u nekoj emisiji zajebava što je mali pa može burek sa glave da mu jede
A ovaj će ko iz topa,:
- Siđi dole po jogurt!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokojnog Džeja neko u nekoj emisiji zajebava što je mali pa može burek sa glave da mu jede
A ovaj će ko iz topa,:
- Siđi dole po jogurt!!!

Ma ja lupetamNi najmanje

Nešto sam mislila da je Lav ili Vagameni je zbog bonda uvek odavao neku jarčevsku energiju
i ja se iznenadio kad sam video da je riba/ško
još venera u vodoliji kao i kod mene
E a ja kad to kažem za žene, onda ispada da vrEđam, a nije stvarno.Bjež bona, da to valja to bi naraslo![]()

Valjda se kaže otrov u malim bočicamaE a ja kad to kažem za žene, onda ispada da vrEđam, a nije stvarno.
Ali stvarno, još mi se u životu nije desilo da sam upoznala malu ženu a da se nije kasnije ispostavilo da je neka karakondžula.![]()
lako njemu kad je vanzemaljacTom Kruz spasao svet 100x sa tom visinom![]()
ma gde smo loše, ja mogu da spavam danima, samo da nemam obavezaOno su ribe loše u krevetu?![]()
Sektaš? Ko brani i nama...lako njemu kad je vanzemaljac
to je bilo kod minimaksa u emisiji, mislim da se sa snežanom babić zakačio ili sa brenom čakPokojnog Džeja neko u nekoj emisiji zajebava što je mali pa može burek sa glave da mu jede
A ovaj će ko iz topa,:
- Siđi dole po jogurt!!!
A Putin slične visine bi mogao da ga uništi, samo da stisne dugmenceTom Kruz spasao svet 100x sa tom visinom![]()

Eto... otrov i bočiceA Putin slične visine bi mogao da ga uništi, samo da stisne dugmence![]()
ako preživi 2026, pucaju ga opozicije preko 12te kuće, ili će ga smaknuti ili će krepati, ali mu rade o glaveA Putin slične visine bi mogao da ga uništi, samo da stisne dugmence![]()
Ali njemu se visina prašta.Eto... otrov i bočice![]()

Recitovaće i ovaj naš uskoro.Ali njemu se visina prašta.
Gledala sam kako recituje ženama za 8.mart i od tad imam simpatije![]()
Moja kolegica kad joj kažemo da se u malim bočicama čuvaju otrovi (visoka oko 150) odmah doda: i skupi parfemi!Valjda se kaže otrov u malim bočicama![]()
Kad su me zvale da gledamo film, zaista smo gledali film, a kafu ne pijemTad sam bila mlada i naivna, nisam znala šta je sinonim za gledanje filma ili poziv na kafu![]()

Imala je godine da pronađe pravi odgovor.Moja kolegica kad joj kažemo da se u malim bočicama čuvaju otrovi (visoka oko 150) odmah doda: i skupi parfemi!![]()
Evo ideDaj neku lepu za Bikove![]()