- Poruka
- 93.616
Treba jos 2 imena da ti nadjemo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni sad kad neko napiše "u redu" meni smješno
Prije neki dan se dogovaram sa ekspertom oko prezentacije i on mi napiše
https://i.postimg.cc/85ySR22z/1000050362.jpg

Imam 7Treba jos 2 imena da ti nadjemo?![]()
Da stvarno želiš to da promeniš, promenio bi!Nije ni meni jasno, mislim da sebe namerno sabotiram u kontaktu sa ljudima.
Ne znam sta je bilo Agi pa da propadnem psihicki.
Mi smo imali pripravnika sa ovakvim ponašanjem, godinu dana, u pitanju bila inkluzijapreživjele smo nekako mi ženske na poslu, a i šta ćeš osobi ometenoj u razvoju

Nije rizično, pošto ta fabrika Moondrop ima svoju zvaničnu prodavnicu na Aliespressu. To je garancija da nisu neki prevaranti, kad naručiš sa zvanične prodavnice nekog brenda.Mislim da mi je baš rizično tamo naručiti, iako imam za laptop i ok su mi![]()
Da stvarno želiš to da promeniš, promenio bi!
Obaška što te ljudi svakodnevno na to podsećaju!
Nego se zapitaj ZAŠTO se toliko GRČEVITO držiš te kompulsivnosti?

Samo PRESTANI!Razmisljao sam i nemam neki odgovor.
Joj, vi u nekim ozbiljnim pričama![]()

Pa kad jedna divna osoba suštinski ide protiv sebe, ne mogu da ignorišemJoj, vi u nekim ozbiljnim pričama![]()
Samo PRESTANI!
NIJE UOPŠTE TEŠKO!
Možda će ti se onda ukazati odgovor!
I nemoj sebe OBMANJIVATI da ne možeš!
Itekako možeš,garantujem ti

Čika Obli, bićete četvrtiPa mali baksuz![]()

Nemoj me tako zvati, mali baksuze, i neću biti.Čika Obli, bićete četvrti![]()
Da sam na njenom mestu, odrekao bih se moderatorske funkcije, samo da te stavim na ignor, koliko si joj dodijavaoNe moze jer je moderator
Mada sam se sada malo smirio![]()

Sad ćeš i kod mene na ignorCamile
Lobica ovo ionako ne vidi.
Strah od žena nema NIKAKVE VEZE sa opsesivnim ponavljanjem ZEKA,KIKA,OKA,KOMŠINICADobro, nije bas dotle doslo.
Mislim da imam neki strah od zena u RL, ebem li ga.
Otkad tebe zovemo mali baksuze?Nemoj me tako zvati, mali baksuze, i neću biti.![]()

Aww, dobra je Žardinjera, nije zlobna kao neki

Ne kradi mi gif

Hahah ja sam mrtva ozbiljna, a i ne volim jagnjetinuMa, ja mislim da ti nas troluješ i da pišeš sad masnih prstiju od jagnjetine![]()

Svi smo mi ovde poremećeni na svoj način, što prije to shvatiš, biće ti lakšePa kad jedna divna osoba suštinski ide protiv sebe, ne mogu da ignorišem
Vokativ se odvaja zarezima.Otkad tebe zovemo mali baksuze?![]()