Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad smo kod rusa i turaka, znaš šta sam skontala ove godine u Turskoj, a družila se, komunicirala samo sa Rusima, Turcima, Ukrajincima..Previse slican nasem, a nije.
Dosta reci prepoznajem, isto sam imala kratko i neefikasno u OS, a i neka opsta tekovina mog vremena. A cudno mi kako nas rusi nista ne razumeju. Sad se polako vec javljaju na srpskom. Dok sami ne progovore nista ne kontaju, a ja njih da.
Na moru su nas neke bake i deke ruralnog i zainteresovanog za svet i ogovaranje izgleda, pitali koji nam je jezik. Obradovali se kazu slican je. A mozda su se i kladili ko je od njih pogodio. Sve im je podredjeno tamo, glavni turisti..
Pa zapravo moram priznati da jesam, na moje veliko iznenađenjeNisam videla nogicu, ali bravo.
Da li si malo zavolela?
Kad ti je dan D?

Pola sata posle ponoći se uveliko spava, Lobice, to je valjda jasnoSvi li radite nešto nebogougodno u ova doba čim vas nema sad, a inače vas ima!![]()

Tooo batoooSamo bogougodno![]()
kaže mi Evi da je sigurna da je utekoJoj Mocika
Šta ćeš sad?
Bar nisam rekla dobro jutro u 13h, kao jednom teti u pekariPoranila, zoru prevarila
Dobro jutro![]()

Da, ali gdje i s kim precizno, Žard ?Pola sata posle ponoći se uveliko spava, Lobice, to je valjda jasno![]()

Zato što uglavnom ležem malo posle togaZašto si ti budan u 00:36?![]()

Baš to često čujem subotom ujutru, pa i danas. Prodavačica u Kruna komercu mi kaže "poranio, zoru prevario" kada subotom ujutru dođem po kajmakPoranila, zoru prevarila![]()

Bar nisam rekla dobro jutro u 13h, kao jednom teti u pekari![]()

podseti me na jednog kolegu bivšeg, sad se možda i predstavio gospodu, kad sam došao u ovu firmu pre 15tak godina.Na Indiju treba pritisnuti jedno crveno dugme

to je priprema za lonacKako znam kad treba da dođem, Heroj spremio sikter ručak više njemmu da ostane!
A neeee, pacove više volim ovako:
![]()