Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Previse slican nasem, a nije.

Dosta reci prepoznajem, isto sam imala kratko i neefikasno u OS, a i neka opsta tekovina mog vremena. A cudno mi kako nas rusi nista ne razumeju. Sad se polako vec javljaju na srpskom. Dok sami ne progovore nista ne kontaju, a ja njih da.

Na moru su nas neke bake i deke ruralnog i zainteresovanog za svet i ogovaranje izgleda, pitali koji nam je jezik. Obradovali se kazu slican je. A mozda su se i kladili ko je od njih pogodio. Sve im je podredjeno tamo, glavni turisti..
Kad smo kod rusa i turaka, znaš šta sam skontala ove godine u Turskoj, a družila se, komunicirala samo sa Rusima, Turcima, Ukrajincima..
Elem, smiješno mi što Srbi čim neka frka u najavi: imamo mi Rusiju uz sebe! A mi muslimani iz Bosne: imamo mi Tursku uz sebe!
A nijedno od predstavnika obje države, a sa puno njih sam pričala nisu čuli ni za Srbiju ni za Bosnu :D

Nisam videla nogicu, ali bravo.
Da li si malo zavolela :)?
Kad ti je dan D?
Pa zapravo moram priznati da jesam, na moje veliko iznenađenje :rumenka:
To da izađem na trč kad meni prija u obližnju šumicu u koju rijetko ko zalazi, da trčim u nekom svom ritmu i u intervalima od kojih ne padam na nos, pa ima u tome neštA, daje neki osjećaj slobode :rumenka:
Definitivno ono trčanje u grupi i uz forsiranje određenog tempa nije za mene.
Dan D je 13.11. :prstic:

Samo bogougodno🤗
Tooo batooo
hopper.gif

Na Indiju treba pritisnuti jedno crveno dugme
podseti me na jednog kolegu bivšeg, sad se možda i predstavio gospodu, kad sam došao u ovu firmu pre 15tak godina.

došli mi mladi razvaljotke pa uzeli njih matore da premeštaju na lakša radna mesta gde ne mogu ništa da zajebu i sad tog kolegu kaže da stave da uključuje i isključuje neke pumpe.

on onako kao čovek dobrica bio ali valjda mu se na rođenju ukrstili žice pa mu lift nije išao do zadnjeg sprata pita šefa a koje su boje dugmad?

šef ga gleda onako začuđeno i kaže kako kakve boje? crne ili crvene su boje, otkud znam

a kaže ne mogu ja to da radim

što

pa kaže ako oba dugmeta iste boje kako da znam koje dugme je za uključivanje a koje za isključivanje

Back