Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakveeee?Kakve su to fotke kačene sinoćovaj, jutros...

Manje priče, više jaja, ovaj, rada, daj pozadinu.Vidi je....ko uspaljena šiparica se ponaša.
Orasi tortu krase a ženu dupe
Žene tvrde da je dosta za doručak da im olupaju dva jaja o pozadinu![]()

Pa kako drugačije?vidiš da bi te ženske samo štipkale u prolazu, kao da si neki seksualni objekat koji služi samo da zadovolji njihove bazične nagone![]()

Reci im, LobiceGluteus je vrlo bitan i za muško i za žensko, zbog kičme i leđa, ništa ne znate![]()

Pola sata iza ponoći, puž prop'o, bačene pareA i Žardinjera će me ujutru prozivat za beauty sleep.![]()

A zatim i u 00:40 nastavlja na forumuNe svi, samo muške članice.
Žrtvovala bih se evo da ostanem do 1![]()
Ja u to vrijeme već prošla 2 REM fazeSreća tvoja da se Žardinjera odavno obeznanila, tek će sutra da te kritikuje![]()

Sramotaaaaa!Ima i toga
Ima i takve arhivske građe
Što ne znači da je i tebi dozvoljenoNeće, rekla je da i ona voli da pogleda![]()

Tek u 1 se otkačila od foruma, zlo und naopakoKanapče da objesi suđenika!

Ćudeee, imamo oči, valja ih malo motivisati!Takve odmah prijaviti organima reda i zakona.
Manijaci u ženskom pakovanju![]()

ĆamiilJes zatvorio uši da ne gledaš!
Ko će to biti na ignoru 40 danaaaa, ko?![]()
ne ljubomorišiSramotaaaaa!
Sram ti uš'o i ne izašao ti!
A nekada je bio čeljade za primer!Ćamiil![]()

Ja te branim, a ti meni tako!ne ljubomoriši

Mogao je i Ćemal, bio je kod mene dobar sladoled Kod Ćemala! Možda bih mu to oprostilaĆamiil![]()

Šta sam vam rekla, danas kao ima posla, nigdje ga!Mogao je i Ćemal, bio je kod mene dobar sladoled Kod Ćemala! Možda bih mu to oprostila![]()