Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Nešto si se iskrivio, čika, kao da ti štap nedostaje.Evo, iskopao sam kad sam se natrtio pre par godina u Novom Sadu i potrudio za sve pare i opet ništa
Pogledajte prilog 1805408

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto si se iskrivio, čika, kao da ti štap nedostaje.Evo, iskopao sam kad sam se natrtio pre par godina u Novom Sadu i potrudio za sve pare i opet ništa

To si bio ti? Ja idem kroz centar i vidim neko se naguzio .... nije mi bilo jasno zaštoEvo, iskopao sam kad sam se natrtio pre par godina u Novom Sadu i potrudio za sve pare i opet ništa

Neće, rekla je da i ona voli da pogledaSreća tvoja da se Žardinjera odavno obeznanila, tek će sutra da te kritikuje![]()

Dao sam tiEvo, iskopao sam kad sam se natrtio pre par godina u Novom Sadu i potrudio za sve pare i opet ništa

Ma ja to onako, pred spavanje...al nece me sanVidi ovog kako se pravi blesav![]()
Svaki pravi muškarac već ima sačuvanu sliku svojih grudi, ne mora se opet slikati i kriviti!Imali smo foto sešn muških nogu na ani, pa možemo koristiti remek dela, a za sisiće bi se morali opet kriviti pred kamerom![]()
Napisala sam većTi napiši laku noć, pa ostani čitati![]()
Naravno da neće,kad će sve dupeta da ti belasaju pred očimaMa ja to onako, pred spavanje...al nece me san
Kasno je. Oprao zubiće.ali za krastavčiće i čajčić bi razmislio?![]()

Geypederyyyy daju srciće jedann drugome!Dao sam ti, a ti me nazivaj Žakijem opet
![]()

Nešto si se iskrivio, čika, kao da ti štap nedostaje.![]()

Mislim da Heca još nije prebolio koliko pregleda su imale Herojkove nožiceImali smo foto sešn muških nogu na ani, pa možemo koristiti remek dela, a za sisiće bi se morali opet kriviti pred kamerom![]()

a zubi se 2x ne smeju pratiKasno je. Oprao zubiće.![]()

Pa sagnuo sam se i natrtio da bar malo dobijem na dupetu i ništaNešto si se iskrivio, čika, kao da ti štap nedostaje.![]()
Zato sam i rekao da se moramo kriviti pred kamerom jer nismo praviSvaki pravi muškarac već ima sačuvanu sliku svojih grudi, ne mora se opet slikati i kriviti!
Dobro je dok su samo srcićiGeypederyyyy daju srciće jedann drugome!![]()

Svasta se naobecavalo ovde i cekalo do jutraNaravno da neće,kad će sve dupeta da ti belasaju pred očima
Moj čovek ima sočne butkiceMislim da Heca još nije prebolio koliko pregleda su imale Herojkove nožice![]()

Ko će kome ako ne svoj svomeGeypederyyyy daju srciće jedann drugome!![]()
Od toga se kreće moja Vodolijo!Dobro je dok su samo srcići![]()

Kao da ispaljuje raketu na MesecEvo halteryyyyy za 33333, 222222, 11111111111

Meni je jedan jednom rekao da kad su noge dobre mora bit i zadnjicaMoj čovek ima sočne butkice![]()

Svaki uživalac nikotina dva puta uveče perea zubi se 2x ne smeju prati![]()