Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Ni z nema...Krvi im se napila, džigericu im pogrickala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni z nema...Krvi im se napila, džigericu im pogrickala![]()
Hoćemo na 30 dana?Videćemo. Zavisi sad od Minke.Ako ona bude svoj.

Čika Ćamile, smirite se!Šta ti znaš šta ide uz tebe... Pogledajte prilog 1805319 Mi ćemo o tome odlučiti.![]()
Naravno da mijenjam!Iii... Je l menjaš?![]()
Ne mogu da verujem! Sad avatar, sad nik, pa je neću više ni znati ko si. A tek Snow kad dođe...Videćemo. Zavisi sad od Minke.Ako ona bude svoj.

SnowkoNeko je to provalio na onom forumu i zalepilo se.![]()

Pa ako zadovoljiš Minku i budeš Ćamil, ja ću te maltretirati.Ali bitno je da nokti budu sređeni, a ne što me Minka maltretira.
![]()

Lako tebi tako i meni, pa koliko god...Hoćemo na 30 dana?
![]()
Dogovorite se s njim na 30, ostaviće vam na 365Hoćemo na 30 dana?
![]()
NećeDogovorite se s njim na 30, ostaviće vam na 365![]()

Važi! Nemoj se ujutro praviti da imaš poslaLako tebi tako i meni, pa koliko god...![]()
Nije Minka zadovoljena. Prošla je još gore.Pa ako zadovoljiš Minku i budeš Ćamil, ja ću te maltretirati.
I obrnuto!
Maltretiranje ti sleduje kako god okreneš.![]()
Dobar život Ćamile, ideš u bolji život ĆamileNije Minka zadovoljena. Prošla je još gore.![]()

Što ujutru... dajem pristanak sad.Važi! Nemoj se ujutro praviti da imaš posla![]()
Zaboraviće ih kao nas Snowko.Dogovorite se s njim na 30, ostaviće vam na 365![]()

Je l' da?Potvrđujem
I ne samo za gledanje!![]()
Sram vas biloŠta se čudiš Qurjače?
Mnoge od nas vole lepo muško dupe

Još ti rekao sam sebi da ga metneš!![]()

Znači ignor 40 dana.Što ujutru... dajem pristanak sad.![]()

Idem u Prokletu avlijuDobar život Ćamile, ideš u bolji život Ćamile![]()
Pa moraš biti tu kad Tab bude odmoran i čio da bi ti ga pristavioŠto ujutru... dajem pristanak sad.![]()