Tamburiks
Iskusan
- Poruka
- 5.218
Putem kojim si krenuo, imaćeš 5 postova po straniTo mi i nije neki problem jer si baksuz![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putem kojim si krenuo, imaćeš 5 postova po straniTo mi i nije neki problem jer si baksuz![]()
VolEm.Isto mu se hvata na kraju, biće nataknut na obije strane![]()
Grozne smo![]()

Nek ti pošalje Herojko kutijuNema uMene kisela, samo slatka!![]()

Kupi kiseli kupus u kesici i umoči bananicu. To im je tehnologija proizvodnje.Nema uMene kisela, samo slatka!![]()
Apstiniraš par godina i ukiseliće seNema uMene kisela, samo slatka!![]()

Ovako da mu bude kad dođe na temu, samo dlake da lelujaju oko njegaPutem kojim si krenuo, imaćeš 5 postova po strani![]()

Znači, fuj!Kupi kiseli kupus u kesici i umoči bananicu. To im je tehnologija proizvodnje.![]()
To @Heroj.Ulice treba da kaže:Kupi kiseli kupus u kesici i umoči bananicu. To im je tehnologija proizvodnje.![]()

Ko da je brzi voz prešao preko mene.Ljudi, jel još nekome smeta ova promena vremena? Ja se juče radovala što će biti 25 stepeni a sada sam kao pijana kokoška, plus mi se vrti u glavi
O kakvim probljemima pričate?![]()
Kako znaš kad nisi probala?Znači, fuj!
Biće da je kao za onih 48177 korakaLaže, nije ni probala![]()

I ja sumnjam.Laže, nije ni probala![]()
, a danas kisela Dobro da nisi rekao da treba bananicu umakati u kiselu ribu. Sram te biloKupi kiseli kupus u kesici i umoči bananicu. To im je tehnologija proizvodnje.![]()

Ma samo ih malo više zamjećujem zbog Pepeljuge![]()
I od vas ovoliko niko neće da otvori račun?!![]()
A stvarno nije nešto preterano kisela, daleko gori su oni Sour gummy wormsLaže, nije ni probala![]()
Zanimljivo zapažanje!Dobro da nisi rekao da treba bananicu umakati u kiselu ribu. Sram te bilo
Sam ću se ispratiti iz kafane![]()

Propade ti biznis idejaI od vas ovoliko niko neće da otvori račun?!![]()

Jao volim te kisele gumene gliste!A stvarno nije nešto preterano kisela, daleko gori su oni Sour gummy worms![]()

A stvarno nije nešto preterano kisela, daleko gori su oni Sour gummy worms![]()

Ne mogu reći da im je to tehnologija proizvodnje.Dobro da nisi rekao da treba bananicu umakati u kiselu ribu. Sram te bilo
Sam ću se ispratiti iz kafane![]()