- Poruka
- 50.326
Moram da se okrenem zdravom zivotu. Od sad povrce, pa makar i ljuta papricica uz rostilj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Originalnosad si me podsetio imam oko 700MB zvukova iz crtanih filmova
malo ti palestinci,ukrajinci i rusiDa znaš da 'oću. Čovek pošteno bio baniran al' ga vratiše na slobodu. Kako je ovaj život nepravedan i okrutan![]()

Pa Lobice, prvo trening - nove vježbe, gađaju me bočno od gluteusa
Zare i Goci?Dančić
Pa Lobice, prvo trening - nove vježbe, gađaju me bočno od gluteusa
Drugo - što se pjesme tiče, pa znaš već da poznaVam taj opskurni repertoar
![]()
Radoznalost je ubila macku.izguglao sam ko su ti ovi
jebla me radoznalost![]()
Ostavila sam ti sliku-citat za tebe, preskočila siDančić![]()

Pa Lobice, prvo trening - nove vježbe, gađaju me bočno od gluteusa![]()
Drugo - što se pjesme tiče, pa znaš već da poznaVam taj opskurni repertoar![]()
ti radiš po napolju ili su to koraci po hodnicima?
Koliko pojedeš svežih zrna grožđa, toliko slobodno pojedi suvih zrna. Ovih dana pored ostalog voća jedem sveže grožđeNe može to tako, moraš da navedeš tačan broj zrna kao @Pobednik79
Znači koliko zrna se sme pojesti? 32,45,22 zrna?
Koliko pojedeš svežih zrna grožđa, toliko slobodno pojedi suvih zrna. Ovih dana pored ostalog voća jedem sveže grožđejer mu je sezona. Iako uglavnom jedem po 4, 8, 16, 32 ili 64, dešavalo se da nekog od prethodnih dana pojedem 40 ili 48 ako mi je apetit negde između 32 i 64.
Brojiš zrna?
bolje i to negoBrojiš zrna?
A šta ako se zabrojiš pa ne znaš koliko si pojeo?![]()

Mešovitoti radiš po napolju ili su to koraci po hodnicima?
po napolju slojevitoMešovito

Nema veze ako se zabrojim, jer ako jedem više zrna, u usta stavljam po 4 ili 8, pa će broj svakako biti lep, deljiv sa 4 ili 8Brojiš zrna?
A šta ako se zabrojiš pa ne znaš koliko si pojeo?![]()

jel nekad izedeš kilobajt?Nema veze ako se zabrojim, jer ako jedem više zrna, u usta stavljam po 4 ili 8, pa će broj svakako biti lep, deljiv sa 4 ili 8![]()
Ako pojedeš neki nedeljiv broj, onda pretpostavljam creva pokrenu neki mehanizam za samouništenje ?Nema veze ako se zabrojim, jer ako jedem više zrna, u usta stavljam po 4 ili 8, pa će broj svakako biti lep, deljiv sa 4 ili 8![]()

Opaaa, maco pa ti ga rasturaš...
To bi bilo previše grožđa. Nisam do tog broja išao čak ni u slučaju borovnicajel nekad izedeš kilobajt?
a meni su prosti brojevi opsesijaTo bi bilo previše grožđa. Nisam do tog broja išao čak ni u slučaju borovnicakoje su sitnije gde sam možda išao do 128 odjednom.
Dud sam jeo na desetine i na stotine komada u danu, ali ga ne brojim kada ga jedem pri branju, jer tada jedem 1 po 1, a neke stavljam u kutijice za kasnije.
Za 15 godinaOpaaa, maco pa ti ga rasturaš...Za koje je to vreme?
~2.5 godOpaaa, maco pa ti ga rasturaš...Za koje je to vreme?