Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Ostavila sam ti sliku-citat za tebe, preskočila si :zimag:
Opet si traljava u uhođenju:ljutka:
Pa Lobice, prvo trening - nove vježbe, gađaju me bočno od gluteusa 🤷
tenor.gif

Drugo - što se pjesme tiče, pa znaš već da poznaVam taj opskurni repertoar 🤷
tenor.gif

Ne može to tako, moraš da navedeš tačan broj zrna kao @Pobednik79
Znači koliko zrna se sme pojesti? 32,45,22 zrna?
Koliko pojedeš svežih zrna grožđa, toliko slobodno pojedi suvih zrna. Ovih dana pored ostalog voća jedem sveže grožđe 🍇 jer mu je sezona. Iako uglavnom jedem po 4, 8, 16, 32 ili 64, dešavalo se da nekog od prethodnih dana pojedem 40 ili 48 ako mi je apetit negde između 32 i 64.

Koliko pojedeš svežih zrna grožđa, toliko slobodno pojedi suvih zrna. Ovih dana pored ostalog voća jedem sveže grožđe 🍇 jer mu je sezona. Iako uglavnom jedem po 4, 8, 16, 32 ili 64, dešavalo se da nekog od prethodnih dana pojedem 40 ili 48 ako mi je apetit negde između 32 i 64.
:zeek: Brojiš zrna?
A šta ako se zabrojiš pa ne znaš koliko si pojeo? :namcor:

jel nekad izedeš kilobajt?
To bi bilo previše grožđa. Nisam do tog broja išao čak ni u slučaju borovnica 🫐 koje su sitnije gde sam možda išao do 128 odjednom.
Dud sam jeo na desetine i na stotine komada u danu, ali ga ne brojim kada ga jedem pri branju, jer tada jedem 1 po 1, a neke stavljam u kutijice za kasnije.

To bi bilo previše grožđa. Nisam do tog broja išao čak ni u slučaju borovnica 🫐 koje su sitnije gde sam možda išao do 128 odjednom.
Dud sam jeo na desetine i na stotine komada u danu, ali ga ne brojim kada ga jedem pri branju, jer tada jedem 1 po 1, a neke stavljam u kutijice za kasnije.
a meni su prosti brojevi opsesija
eto kasnije ću pojesti 7 ili 11 kiflica sa makom

Back