Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.754
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evooo je!
Jesam nedostajala, m,m,m?Evooo je!
Jesi dobro bona?
Đe si skitala?![]()
Vala meni jesi, baš, baš!Jesam nedostajala, m,m,m?![]()
Kao čir naaaaa...želucu!
Pa gde si? Kako si, piješ li lekove još uvek?Jesam nedostajala, m,m,m?![]()
Kao čir naaaaa...želucu!
Pišemo nešto manje od 1000 postova dnevno, što znači da ne treba danas da je zatvorimo, nego tokom sutrašnjeg danaZatvaramo je danas!
Pustio sam suzicyyyyy onu žensku najtežu!Vala meni jesi, baš, baš!
Ja ako se raspišem ima da je probijemo, mislim limit , znači to je danas.Pišemo nešto manje od 1000 postova dnevno, što znači da ne treba danas da je zatvorimo, nego tokom sutrašnjeg dana![]()
Dobri smo, nedostajala si sve sate a naročito u trenucima kad su mi pokušavali zgaditi kafu, reko ne trudite se, to može samo LoPustio sam suzicyyyyy onu žensku najtežu!
Jes dobro, bonaaaa, di mi je kafiđoka?
I vi ste meni nedostajaliiii, čitava 33 sata, trajalo je kao večnost!![]()
Sad razumem kako muškarcima minut nije minut, nego pola sata u njihovim glavama! Pravda za minutaše!
Jeste bili dobri, gadni, pohotni, bogougodni?
Da li je moj Srboljub očijukao sa nekim neprikladno?!![]()
Dobro jutro tetkoooo, ovaj Hećooooo, pišeš k'o moja tetka kad mi opali te jutarnje želje čestitke i pozdrave!
Daj bolan izbriši ovu objavu, đe je ona @Pepeljuginazlapolusestra da je pitam? Ja i Obli ko starije osobe sa FB, a šta je ovo???
Mene stidDobro jutro tetkoooo, ovaj Hećooooo, pišeš k'o moja tetka kad mi opali te jutarnje želje čestitke i pozdrave!
Šta se desilo sa tobom? Preobražaj.![]()
Daj bolan izbriši ovu objavu, đe je ona @Pepeljuginazlapolusestra da je pitam? Ja i Obli ko starije osobe sa FB, a šta je ovo???![]()
Ono ne bi okačio ni Tab, a Tabu slika iz prvog osnovne-ulje na platnu, znači ihtijarDošla sam u pravom trenutku
On je u sedamdesetima![]()
motorne lažiA Srboljub očajavao, pio čaj svakih sat-dva, da utopi tugu i čežnju za tobom![]()
Jel vi čitate šta se piše? Aj što mene preskačete, al LobicuJoš fali da počnu za dobro jutro da stavljaju ove slike
![]()
![]()
Pogrešio grupu, mislio da piše u 60+, tamo moraju samo takve epi napad svetleće porukeMene stid![]()
Jel vi čitate šta se piše? Aj što mene preskačete, al Lobicu![]()
Dodži da se gadimo!Dobri smo, nedostajala si sve sate a naročito u trenucima kad su mi pokušavali zgaditi kafu, reko ne trudite se, to može samo Lo
A Srboljub očajavao, pio čaj svakih sat-dva, da utopi tugu i čežnju za tobom![]()
Dodži da se gadimo!
Znači najviše sam ti zbog gadosti nedostajala! Pa aj da nadoknadimo toooo!![]()