Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Bebo ne podcenjuj nas.Dobar dan. Kako ste? Svi na broju- živi, zdravi, veseli?![]()
Vidim ovde neke zanimljive stihove.
Ako, samo se vi zezajte. Sve je to benigno u odnosu na ono juče.![]()
Sta je tolko strasny juce bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bebo ne podcenjuj nas.Dobar dan. Kako ste? Svi na broju- živi, zdravi, veseli?![]()
Vidim ovde neke zanimljive stihove.
Ako, samo se vi zezajte. Sve je to benigno u odnosu na ono juče.![]()
МаBebo ne podcenjuj nas.
Sta je tolko strasny juce bilo?
Ima po apotekama i prodavnicama, online i sl.Dakle ovo je kao neke vege kocke za supu, samo što su one slane a ovo je slatko?Gde si našao to?
Podrška tati.Ljudi NE NASJEDAJTE na foru: kad je hladno nema životinjica. IMA!
Sad sam htjela da pokupim grabljama lišće u bašti, avlija kuće moje bake i ugledala ebenog, crnog, srednje veličine guštera. Lišće ćao.
Sad sam zatočena u kući
Zvala sam tatu da dođe da me evakuiše reko mi da ne jedemgovna i prekinuo![]()
Ne vuci me za jezik. I mačke su me izdale, razmažena debelguza bića. Što ih ne potamane??Podrška tati.A ti skupi m*** i baci to nevino stvorenjce u komšijino.
![]()
Ma ništa, bili smo malo nevaljaliSta je tolko strasny juce bilo?
Na hladnom je taj gušter i onako kao mrtav. Nemoj još i ti da mu staješ na muku. Ima on svojih problema.Ne vuci me za jezik. I mačke su me izdale, razmažena debelguza bića. Što ih ne potamane??
Bukv sam htela da citiram tatu, al rekoh da ostanem fina.Dobro ti je i rekao.
Veća si od njega, neće ti ništa.![]()
A reeci mi, necu nikom da odam.Ma ništa, bili smo malo nevaljali![]()
Pa nisam ga ubila. Evo ubijamo Bosance na skelamaNa hladnom je taj gušter i onako kao mrtav. Nemoj još i ti da mu staješ na muku. Ima on svojih problema.![]()
Nisam razumela za Bosance. Ali lajk za gustera sto te je preziveo!Pa nisam ga ubila. Evo ubijamo Bosance na skelama
Taj sam probala prije nekoliko godina, nema mi nešto intenzivan ukus kako volim.. pa sam prešla na Stassen, u listićima u limenci. Ima klasičan zeleni, a ima i taj koji spomenuh sa aromom jasmina. Miriše mi božanstveno.
Kako se svi nešto snebivateBukv sam htela da citiram tatu, al rekoh da ostanem fina.
Kad god se ćevapi jedu sa majonezom, kečapom, pomfritom itd. sa bilo čim osim sa lukom, negdje u svijetu jedan Bosanac padne sa skeleNisam razumela za Bosance. Ali lajk za gustera sto te je preziveo!
Kakvi sad Bosanci na skelama i zašto ubijate vredne i poštene ljude?Pa nisam ga ubila. Evo ubijamo Bosance na skelama![]()
Praviš se EnglezCrni čaj samo sa mlekom mogu
Ma ubijamo ih mi neki time što ne jedemo ćevape kako Bosanci zapovijedajuKakvi sad Bosanci na skelama i zašto ubijate vredne i poštene ljude?![]()