Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.114
Imam dobru moć zapažanja.A kako ti vidje da me nema 13 minuta?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam dobru moć zapažanja.A kako ti vidje da me nema 13 minuta?![]()

Jeste, Mercado CentralJel ovo u Valensiji?Uzgred,lepo ti stoji ovaj lak.![]()

Imas, ali nisam podmazivao gudalo.Imam dobru moć zapažanja.![]()
I da znaš da mi je misterija zašto si me odignorisao.

Ovaj fišek 10 eur, a šunke se kreću od 500 do nekoliko hiljada eur.A koliko kosta to parce raja?

Pa vidis to je istina, jedna Vodolija mi je ostavila takav utisak da je ne mogu da je zaboravim i nakon 7 godinaI da znaš da mi je misterija zašto si me odignorisao.
Ne mogu Ribice bez Vodolija!![]()
Pa 10€ nije skupo za taj fisek, a cijela sunka, to vec jeste.Ovaj fišek 10 eur, a šunke se kreću od 500 do nekoliko hiljada eur.
Te godine se ja vraćam iz Španije, a ekipa Kvadrature kruga putuje u Sevilju
Hvala generacijo,pretopstavio sam da je Valensija.Ja sam probao u Barseloni,na La Bukeriji pijaci,odlicna,ali sam cuo da je autenticna u Valensiji i najbolja.Jeste, Mercado Central
Hvala i dobro nam došao, fino je vidjeti taj avatar![]()

Skoro kao ni Analne mogu da je zaboravim i nakon 7 godina

MožemoNe mogu Ribice bez Vodolija!![]()

U svakom gradu sam prvo išla na pijacuHvala generacijo,pretopstavio sam da je Valensija.Ja sam probao u Barseloni,na La Bukeriji pijaci,odlicna,ali sam cuo da je autenticna u Valensiji i najbolja.![]()

Pa vidis to je istina, jedna Vodolija mi je ostavila takav utisak da je ne mogu da je zaboravim i nakon 7 godina

Ti bi danas svega izgleda, a ničega nema.![]()

Mazohisti suI da znaš da mi je misterija zašto si me odignorisao.
Ne mogu Ribice bez Vodolija!![]()

Viđu ga i faust došoTako i ja,identicno razmisljamo.
Svaki ima tu jednu koju ne zaboravlja, ili ženu, ili Vodoliju, ili obaPa vidis to je istina, jedna Vodolija mi je ostavila takav utisak da je ne mogu da je zaboravim i nakon 7 godina

To je sada istorija.Nema se sta posjecivatiSkoro kao ni Anal![]()
Evo pokuašavam se setim takve ali mi ne ideSvaki ima tu jednu koju ne zaboravlja, ili ženu, ili Vodoliju, ili oba
![]()
Imala je tu neku ludu privlacnu energiju, i to me iskreno privuklo.Svaki ima tu jednu koju ne zaboravlja, ili ženu, ili Vodoliju, ili oba
![]()
Neka jeŠta ti imaš da zaboravljaš, @Lorelaj92 je ovdje![]()