Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Samo ženama šaljem ppI ženama šalješ butkice u pp![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ženama šaljem ppI ženama šalješ butkice u pp![]()

Ne znam, nisam te nikad videla, možda i ličišJel ti ja ličim na vijadina savića
Zamišljaš me značiNe znam, nisam te nikad videla, možda i ličiš![]()
Bog s tobom sinko, otkud ti to pade na pametZamišljaš me znači

A kako ti vidje da me nema 13 minuta?Pa vidim ja i tebe nema, čitav minut , znači mnogo gut!!![]()
![]()
Opravdanje da nam pošalješA kako ti vidje da me nema 13 minuta?![]()

Šta ti je, mali veseljače?

Žene su pokvarenije od muškaraca, tkd sam tu tek posebno opreznaOgraničila bi mi kontakt i sa ženama![]()

Ma smijem se na ovo topi se u ustima.Šta ti je, mali veseljače?![]()
Pa nisu sve isteŽene su pokvarenije od muškaraca, tkd sam tu tek posebno oprezna![]()

Pa tebi to baš treba sad zbog problema sa desnima![]()
Podmazivao gudalo?!A sta sam ja to radio za 13 minuta?

Svi te zamišljamo, samo neće da priznaju.Zamišljaš me znači

I ja bih toga.Ali bez zezanja, pata negra jedan od najboljih ukusa koje kuša moja usna duplja
https://i.postimg.cc/Y91CWPTc/FB-IMG-1760205385866-1.jpg
Naravno, šunka je preskupa, jer se 3 godine suši samo na vjetru, a prethodno svaka svinja mora da ima svoj poseban prostor gdje pase travu...no na njihovim pijacama (koje obožavamI ja bih toga.![]()
) možeš kupiti parče toga raja 
Jel ovo u Valensiji?Uzgred,lepo ti stoji ovaj lak.Ali bez zezanja, pata negra jedan od najboljih ukusa koje kuša moja usna duplja
https://i.postimg.cc/Y91CWPTc/FB-IMG-1760205385866-1.jpg
Ti bi danas svega izgleda, a ničega nema.I ja bih toga.![]()

Neki skup vetarNaravno, šunka je preskupa, jer se 3 godine suši samo na vjetru, a prethodno svaka svinja mora da ima svoj poseban prostor gdje pase travu...no na njihovim pijacama (koje obožavam) možeš kupiti parče toga raja
![]()

Svaka svoju garsonjeru?
A koliko kosta to parce raja?Naravno, šunka je preskupa, jer se 3 godine suši samo na vjetru, a prethodno svaka svinja mora da ima svoj poseban prostor gdje pase travu...no na njihovim pijacama (koje obožavam) možeš kupiti parče toga raja
![]()