Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da li ću moći da čitam te priče, ako bude predugačak post mene to mrzi. Ima neka tema sa slikama da se glasa, tu sam glasala, leto i ptice. ✨
То има повремено
фото конкурcи
биће ускоро поново сигурно

Poslednja izmena:
Nije bas tacno ovo sto vam je Snow napisao o trajnom banu.
Nekima se gledalo kroz prste i dopustalo da ponovo pisu, ako se unormalne.
Dzegulja se, recimo, nije unormalila i svaki novi klon nalog joj je odmah bio banovan, čim bi primetili da je to ona.

Nije bilo puno trajnih banova. Bas retko se davao. Sad je Krstanak dobio trajni i cisto sumnjam da ce mu ponovo dozvoliti da pise, jer botuje i siri dezinformacije i administraciji je prekipelo.

Dzegulja se, recimo, nije unormalila i svaki novi klon nalog joj je odmah bio banovan, čim bi primetili da je to ona.

Nije bilo puno trajnih banova. Bas retko se davao. Sad je Krstanak dobio trajni i cisto sumnjam da ce mu ponovo dozvoliti da pise, jer botuje i siri dezinformacije i administraciji je prekipelo.
Na ani kada dobijes ban, to ti je trajni ban.I cim skapiraju da si ti, dobijes odmah ban

Dobar dan.
Malo smo L i ja ćaskale, onda odabrale jedan film da gledamo.
Moja devojka.
Iznenadio me Akrojd, nisam naviklavda ga gledam ozbiljnog.

Ako sam i nešto propustila, praštajte.
Здраво...
ја сам га први пут видео озбиљног као водитеља неке серије на Дискаверију...
Цело време сам очекивао да лупи неку будалашатину
али јок озбиљан и леден
Додуше тема је у складу са његовом улогом каријере
нешто о натприродним појавама и мистеријама...

Ne, isto je svuda 🤣
Vidiš da nije :tiganj:
Ne postoji obican ban od 5 do 7 dana?
Postoji, ali i to se selektivno koristi. Za neke i kad nema povoda, a za neke ne i kad ima. :aha:
Ovde stvarno moras da budes idiot, pa da dobijes trajni.

Zasto su te banovali? :(
Našalila sam se na način koji se urednicama očigledno nije dopao, a nije da je inače teško napisat nešto što im se ne dopada tkd... velika sam prestupnica :rumenka:

Ja ih znam više koji su se vratili, čak se i svadjao sa njima i sa tabom oko toga.

Andjelko se toliko puta vracao da je podsecao na Kenija iz South Parka :lol:

Ma to nama pametan :D
NGePAoJ.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back